07-06-2015, 16:56 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-06-2015, 21:37 PM ja muutjaks oli meli666.)
Pildid pistikust ja kaablist
(28-12-2016, 23:55 PM)nootsii Kirjutas: Onedrivest saab ilusti pilti siia aga kuidas see Google puhul käib ei ole veel leidnud. Nii et ole meheks jaga seda ka teistele kuidas.
(29-12-2016, 11:02 AM)hulgus Kirjutas: Tegin https://photos.google.com kasutaja ja albumi.Mina ei näe Chromega ka siin mingit pilti vaid (404.See on viga) Toimetasin sama moodi ja lisasin pildi kohast nimega Nahui.Mina näen aga kas teised ka või mitte ?
Avad pildi, paremklikk pildil ja "copy image adress",
postitades siia vastust, valid ülalt reast "sisesta pilt", copid saadud lingi "sisesta URL" reale ja pilt teksti vahel olemas.
ps. kas Firefoxi kasutajatel on probleeme eelmainitud pildi nägemisel? tundub, et guugel ahistab teiste browserite kasutajaid, paljudel juhtudel on näha olnud vaid:
(29-12-2016, 21:04 PM)krossifänn Kirjutas: Mina ei näe Chromega ka siin mingit pilti vaid (404.See on viga) Toimetasin sama moodi ja lisasin pildi kohast nimega Nahui.Mina näen aga kas teised ka või mitte ?
(30-12-2016, 22:35 PM)kopraonu Kirjutas: ilmselt googel drive pilt,mille privaat sätted ei luba seda jagada.
(31-12-2016, 00:58 AM)karvik Kirjutas: Marko, on sul mõni mõjuv põhjus suurema mahuga pildi jaoks?
Ma arvan, et kui modedele ära põhjendada, miks peaks olema pildi maht suurem, kui ta praegu on, siis ka see võimaldataks.
(31-12-2016, 01:33 AM)Marko Kirjutas:(31-12-2016, 00:58 AM)karvik Kirjutas: Marko, on sul mõni mõjuv põhjus suurema mahuga pildi jaoks?
Ma arvan, et kui modedele ära põhjendada, miks peaks olema pildi maht suurem, kui ta praegu on, siis ka see võimaldataks.
Täiesti mõjuv põhjus on. Neid tühje kaste vanemates teemades on hulgi, algne tugi kokku kukkunud. Kui pilt on siin, siis elab ta koos foorumiga aegade lõpuni. Nii lihtne ongi.
Praegusest mahust ma pean isegi oma seebikarbil servasid lõikama, tüütu ja mõttetu momeelest. Keda see paar giga ikka häirib?