(28-11-2016, 22:58 PM)MAKS 300 Kirjutas: (27-11-2016, 23:43 PM)Veiko Varik Kirjutas: Tere.
Kõva töö teil tehtud . Soovitaks pigem kabiinii põranda siledaks teha .akud tuppa või külje peale (lihtsam vajadusel kiirelt ligi saada),küttepaagid madalamaks . Igapäevast tööd sellise masinaga teha raske kui 180 cm ja rohkem, liigesed õhtuks tümad .Milleks teil niipalju torusi ümber masina vaja läheb? Tavaliselt piisab oksa vastu nii umbes 4-5mm trosist.
Õhtust härrased. Palju aega vahepeal mõõda läinud ja paar tuh. tm välja veetud.
Äpardusi ja üllatusi igasuguseid olnud.
Hetkel vähe rahulikum ja saab siis teemat jälle kajastada.
Jah see aparaat liikus aste kandis. haamses, hakkjalas.
Torusi ümber kabiini, hmm. kellel on olnud au traktori kabiinis istuda samal
ajal kui 5-7m kõrguselt riidast, mida sa enam lappida ei näe, hakkab paberipuid kukkukuma, või näpukaga
haartsi vahelt midagi kukub, teab milleks. Igatages on need torud nii paar korda kabiini, klaasid ja mis kõige tähtsam
minu tervise ja naha päästnud.
Akud on ja jäävad kabiini alla. Tuppa ei ole seda risu ja happe vingu vaja, ruumi niigi vähe.
Põrandat ja paake ka ei puutu, milleks, et veel madalamal istuda ja koorma ülemist otsa
ei näe siis juba tükk maad varem.
Mina olen 170 pikk, rool on keskmises asendis ja püsib seal. Tool ette tõmmatud ja
mahun ideaalselt ringi keerama ilma, et midagi ülearust kiputaks.
Seega, mina Seda kabiini ringi tegema ei plaani hakata enam.
Aasta juba esimesest väljasõidust täis saanud ja uus tüv koputab see kuu jälle uksele.
Kui aasta tagasi masin valmis ja uuesti liikvele sai oli tunde 3460 nüüd aasta hiljem täna 4499.
Aga äpardustest siis ka.
Eelmise nädala saavutus
![[Pilt: IMG_20170310_135517.jpg]](https://www.upload.ee/image/6812834/IMG_20170310_135517.jpg)