Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
mina oma lääne filtri sain kätte miski 25 pluss stutsi ja uued voolikud.
Postitused: 61
Teemad: 1
Liitus: Jun 2016
Maine:
0
Täna sai pihusti torud lahti tehtud, sai starteriga käiatud kuid midagi ei tule neist torudest.
Maine:
0
Vot seda ma ei oska öelda. Veel on Etteandepumba toru katki läinud, palju sellest oleneda võib? Otseselt katki pole, lihtsalt laseb vahelt läbi.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(20-06-2017, 22:00 PM)SiimL Kirjutas: Ma ei ole just kõige targem aga, kuidas saab üldse etteandesurvet lisada, ja kuidas see ära kaob. Enne filtrite ja vooliku vahetust toimis ilusti kõik
Ju sa siis keerasid midagi pe..se. Käi uuesti kõik kohad üle mis lahti käisid ja vaata oma töö kriitilise pilguga üle.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
21-06-2017, 20:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-06-2017, 20:50 PM ja muutjaks oli
aavu.)
Kui just lekkeid-ebatihedusi pole, on võimalus, et etteandepumba otsad on vahetuses. See tähendab, et pumpab kõrgsurvepumbast kütet paagi suunas. Lihtsalt ülejäänud variandid on juba pakutud.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Kas keegi on viimasel ajal põkal kolbe - hülsse vahetanud? Hetkel on turul kolme varianti komplekte; uus tüüp, nelja rõngaga; uus tüüp viie rõngaga ja deflon paledega kolb ning vana tüüp viie rõngaga. On neil peale välimuse ja hinna ka tööprotsessis mingi vahe?
Aquila captas non muscas.
Maine:
0
Sai eile selle 25e jama korda. Kolemas asjas oli viga, surveklapp oli läbi, etteandepumbast minev toru kõrgsurvepumpa sai uus pandud, vanal oli pisike auk sees. Ning kõrgsurvepumba sees olev gaasivedru oli lihtsalt lahti.
Maine:
0
Õhtust
Jällegi ma küsin, 25 ei taha hästi tõsta peab gaasi ikka kõvasti andma ,et tõstaks. Samuti vajub kogu süsteem ööga alla, milles probleem võib olla? Hüdrosüsteemil endal lekkeid pole, silinder peaks korras olema. Äkki hüdropump läbi? Hüdroõli pole enam vähemalt 5 aastat juurde pandud, kuid paak ikka üsna täis.
Postitused: 1,192
Teemad: 105
Liitus: Nov 2004
Maine:
8
(03-07-2017, 22:07 PM)SiimL Kirjutas: Õhtust
Jällegi ma küsin, 25 ei taha hästi tõsta peab gaasi ikka kõvasti andma ,et tõstaks. Samuti vajub kogu süsteem ööga alla, milles probleem võib olla? Hüdrosüsteemil endal lekkeid pole, silinder peaks korras olema. Äkki hüdropump läbi? Hüdroõli pole enam vähemalt 5 aastat juurde pandud, kuid paak ikka üsna täis.
Tüüpiline vene jagaja. Mis sa seal saada tahad. Ega seal uue vastugi eriti ei aita. Vanad vat et on töökindlamadki. - Lääne oma peale ehitus aga nõuaks palju aretustööd ja finantsi.
Pump on selline nikats, et selles suurem viga ei ole. need nz10 pumbad suht head. Kui tahad paremat siis pead juba nz14 või nz16 võtma.
Samas kui sul on mägi starter siis otsi traktoril tagant hüdrosilindri pealt see lukusti üles. (peenike 5mm võll 2cm pikk) kui selle sisse surud siis hüdrosüsteem alla ei vaju, silinder on lukus.
Lahti saamiseks pead vaid korra nn üles tõstma haakeriista.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Hüdrosüsteemis on pumbast silindrini kümme erinevat tihendit, kõik peavad korras olema. Mis vastust sa ootad?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.