26-08-2017, 03:44 AM
Jänkiel popp selline asi (parkimisruumi ju vähe)
(26-08-2017, 10:13 AM)tõnn Kirjutas: On olnud olukordi, kus tänu kärukonksule on terve tagaots kõveraks sõidetud, tänu kängururauale ka kapott rikutud.
Samas väikse plastiku mõlgi oleks võinud koduste vahenditega sirgeks lükata.
(26-08-2017, 12:24 PM)stihl Kirjutas: ...Siin on vaks vahet, kas pargilukk on vajunud sälgu pessa ja hoiab või ei jõuagi vajuda pöörlemise tõttu ja lihtsalt hävitab hambanurki.
Kui teisel on automaatkast ja parkingu peal, siis parkingulukusti laseb paar klikki üle ja korras.
...
Nüüd hakkab mõni tark kindlasti vaidlema, et kui automaatkast on parkingu peal, siis see lukk üle ei lase.
Laseb küll ja vabalt, võta automaadiga masin ja pane suvalise hoo pealt parking sisse.
Midagi ei juhtu, lihtsalt trrrr-tõk-tõk jääb seisma ja kogu video. Lukusti hambad on koonusjad ja mitte eriti kõva vedru all.
Paari kastiga isegi testitud.
(26-08-2017, 12:24 PM)stihl Kirjutas: Need on kasulikud selleks, et teist idiooti, kes su täiesti lukku on parkinud, pisut eemale lükata. Enamus autodel on tagakäigu ülekanne ju pisut veelgi aeglasem, kui esimesel käigul, s.o. käitub nagu traktor.
Stange plastiku taga on ju metalltala ning vaiksel kiirusel kedagi lükates ei juhtu kumbagi autoga siis
Nüüd hakkab mõni tark kindlasti vaidlema, et kui automaatkast on parkingu peal, siis see lukk üle ei lase.
Laseb küll ja vabalt, võta automaadiga masin ja pane suvalise hoo pealt parking sisse.
Midagi ei juhtu, lihtsalt trrrr-tõk-tõk jääb seisma ja kogu video. Lukusti hambad on koonusjad ja mitte eriti kõva vedru all.
.
(26-08-2017, 13:37 PM)Daff Kirjutas: Ma vaidleks osaliselt . Minu MB näiteks ja Honda Prelude kohe kindlasti ei omanud sellist funktsiooni. Nagu P sisse lükkasid oli vaikus täielik. Mitte krõksugi enam tagasi.
(26-08-2017, 19:10 PM)v6sa Kirjutas:(26-08-2017, 13:37 PM)Daff Kirjutas: Ma vaidleks osaliselt . Minu MB näiteks ja Honda Prelude kohe kindlasti ei omanud sellist funktsiooni. Nagu P sisse lükkasid oli vaikus täielik. Mitte krõksugi enam tagasi.
Mulle ei ole teada automaatkasti, millel puuduks pargilukk. Mis muidugi ei tähenda, et säärast olla ei võiks.
Kõrina saab kätte suuremalt kiiruselt. No nii kõnnikiirus peaks ikka olema. Alla selle lööb hamba sälku ja lukustab ülekande. Mõned korrad...
(26-08-2017, 13:06 PM)v6sa Kirjutas: Parkimisnäide ka:
https://www.youtube.com/watch?v=bGvnK_jACxw
(26-08-2017, 12:24 PM)stihl Kirjutas: Nüüd hakkab mõni tark kindlasti vaidlema, et kui automaatkast on parkingu peal, siis see lukk üle ei lase.
.
(26-08-2017, 21:49 PM)vanapagan Kirjutas: No on ikka julgeid !
See umbes sama kui manual kastiga autoga prooviks pidurdada tagurpidi käiguga ja ilma sidurita, eks ta kole on aga seisma jääb ja paari korraga vast ei hävine ka veel täielikult.