25-09-2017, 22:30 PM
Järgmise versiooni mootori valik on hea aga käigukast on kummaline.
(04-10-2017, 23:18 PM)linnuke Kirjutas: ..............Sai paar tundi tuimalt keevitada............ Jne,jne-
Väga kift projekt.Arvestades ,et teed ka mingit tööd ,mis Sinu hobi ,jne. toidab ,(eeldatavasti tahab ka mõni tädi aegajalt nn,"vaheltharimist")Millal Sa ka magad.Nigu Duraselli Jänes
(09-09-2017, 01:20 AM)Marko Kirjutas: Näh krt, niikaua kui ma otsisin siingi kunagi jagatud videot ribide tegemisest, on probleem juba nahherisse visatud
Videot kahjuks ei leidnud praegu, vajadusel saab otsingut süvendada.
(25-10-2017, 22:26 PM)impreza Kirjutas: Peale viie päevast teki all lebamist sai täna jälle asjaga alustatud.Sinu Doitshland Dream Ikka päris huvitav.Millalgi küsisin ,millal ka magada jõuad.Küsiks kah ,kes , või mis compani võimaldab Sulle sellise hobi.Kadedusega pole siin mingit pistmist (mul teistlaadi hobid)Ehk teistelegi huvitav kuulda. .Aga projekt on vägev.Ma pigem kadestaksin selle aparaadi tegemise PROTSESSI ,kui asja ennast.
.
(26-10-2017, 00:40 AM)linnuke Kirjutas: ...
Ma pigem kadestaksin selle aparaadi tegemise PROTSESSI ,kui asja ennast.
(26-10-2017, 00:57 AM)v6sa Kirjutas:(26-10-2017, 00:40 AM)linnuke Kirjutas: ...
Ma pigem kadestaksin selle aparaadi tegemise PROTSESSI ,kui asja ennast.
Sama siin. Säärased peletised mulle eriti ei imponeeri. Aga huvitav on kõrvalt vaadata, kuidas inimene võtab kätte ja teeb oma mõtte teoks.
Ning tal tuleb see veel stiilipuhtalt välja ka