(12-11-2017, 23:49 PM)meli666 Kirjutas: (12-11-2017, 23:00 PM)unimüts Kirjutas: Alumine jvv sisselülitus on nii ja naa. Paljudel on seal vilttihend lihtsalt ära surnud. Igati halb lahendus on seal tehase poolt. Olen ise ka sellega jännis. Raibe tilgub põrandale sealt - olgugi et vähe kuid ikkagi.
Vilttihend ikka peaks tolmu vastu olema, mitte võlli loksumist peatama.
Praegu leemetab lülitusvõlli juurest kenasti, lõtk ka selline millimeeter peale.
Rippsüsteemi parema tõsteõlaku nuutvõlli ja korpuse vahel lõtk vist isegi mõnesentimeetrine. Ikka täitsa jube. Ja huvitav, et just sealtpoolt kulunud, kuigi hürosilindri poolt nagu oleks loogilisem.
Tundub, et olen oma uue Vladimiretsi näol õnnetuse otsa sattunud. Vana Harkov on ikka väga tihe selle kõrval.
Aga eks tuleb vist otsast hakata lahkama ja kaan küljest võtta.
Mis teha, Ksf Unimütsi soovitusi ei kuulanud ja korralikku asja ligi ei võtnud. Mõtlesin, et mis see nipet siit ja näpet sealt siis ära ei ole. Nüüd vist läheb ikka jällegi see sama summa ära, mis oleks korraliku eest pidanud välja käima. Oma töö ja jant veel peale kauba.
Tead mõni kiidab oma vana ladat ka - et parem kui uus mersu. Samas mersu on ainult senikaua hea kui ta pole saanud saraks. Lada millel iga nädalavahetusel vaid tolmu pühiti ja heas garaazis seisab ei idane ega mädane. --- jutu peale et vana on hea.
Mul harkov seisab juba 2a- No ei taha temaga tööd teha. Tänagi sikutasin palki üle porise põllu, kõntsa lendas üle pea, kuid ise olin puhas. Harkoviga olid ise ka koos kuna poritiivad ei kaitse sittagi. Tehniliselt on nad kõik samad. Kvaliteedilt ka. Kõik oleneb kudias keegi teda hoidnud on.
Ma ei õpi ise ka, vedasin siin nädal tagasi just ühe vladimiri tehase masina hoovile juurde. Nädal otsa teda nokitsenud. 3000tt kellal, kuid tehniliselt heas korras. Eelmine omanik hoidis teda kuidas oskas. Loomulikult lapsevigu on hunnikus ja varuosi läheb kärutäis, kuid toorik on hea.
Kui masinaga lõpetan ei usu, et alla 3k masina kätte saan.
Samas ega neid uusi ka väga võtta pole. Paljud vaatavad vaid hinda. Kuid ei tule selle pealegi, et sinna kulub vähemalt 1k juurde. Seetõttu ongi teema, et tuleb valida õige toorik materjal.
Unimütsil on olnud 9 traktorit t25a masinat, neist 4 on alles. 5tk on juppeks võetud, kuna toorik oli kas kehva või oli vaja varuosi teistele.
Samas pole ühtegi t30a80 või ltz 55 olnud ISIKLIKU, samas ehk muutub see veel. Pole õiget toorikut leidnud.