31-10-2017, 23:15 PM
Kas kellegil Husqvarna 272XP saega kogemusi on? Kas sama töökindel nagu 254XP või tasub eemale hoida?
(07-11-2017, 21:46 PM)oltsberg Kirjutas: Kerkisid üles probleemid...Kellelegi alles pakkusin reduktorit. Otsisin lausa kastist välja, paari nädala pärast läks sama targalt riiulisse tagasi. Pärit on küll Jonseredi küljest, aga peaks 1:1 le sama olema.
Võsanäks H 240R. Reduktori korpuses on mõra, laagrid/hammasrattad tunduvad olevat OK. Mõistlik oleks uus osta. Materjal vist see, mille kohta öeldakse hitleris*tt, seega parandamine kõne alla ei tule.
Naisevend, kellele aparaati laenasin, oli nõus uue reduktori ostma, vähemalt seni, kuni hinda kuulis Erinevatest poodidest küsinud, hind 160...190. See siis originaali kohta, mida peab Rootsist ca nädal aega ootama, kohapeal kellelgi pole, sest tegemist "ürgvana" mudeliga....
(09-11-2017, 21:20 PM)oltsberg Kirjutas: Mnjah, mina ka klambri peale mõelnud, aga pikemas perspektiivis ei pruugi abi olla...
Aga räägime nüüd numbrite keeles. Minu reduktori peal on kirjas 502 22 23. Kui ksf! autojuht näeb sama numbrit, siis on "tema ise".
(10-11-2017, 09:04 AM)v6sa Kirjutas: ...Mina paneks ka sinna klambri ja laseks võiduka lõpuni...Kes küll on see prohvet, kes teab, millal võidukas lõpp saabub Tegelikult on mõra puuritud august veidi edasi ka läinud, kunagi jõuab tõenäoliselt ka laagripesani...
(09-11-2017, 23:52 PM)Inri Kirjutas: Kui pikas perspektiivis? See jonsu millele klamber peale läks (pragu sama kohapeal) tiksus 10+ aastat peale klambrit...Metskonnas peeti võsalõikaja perspektiiviks 7 aastat, sünnist surmani. Minu aparaatus peaks juba kaks korda surnud olema Nüüd ongi dilemma, kas paigata kantossi, või osta uus aparaat. Ja sealt edasi omakorda dilemma: omatarbeks kallist profiriista osta pole mõistlik, odavad on rohkem lastele mängimiseks mõeldud
(10-11-2017, 18:11 PM)Mihkus Kirjutas: TIG ja keevita kokku tagasi, freesid seest otsfreesiga siledaks ja peaks pidama küll. Isegi kui on magnesiumsulam.Garantiid ka keegi pakub? Ja ausalt öeldes ei tunnegi kedagi, kes tunneks kedagi, kellel on TIG. Tavalised külamehed säristavad ikka elektroodi või tseeooga