Postitused: 784
Teemad: 63
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
.....hea oleks kui keegi oskaks aidata =)
Postitused: 1,485
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
6
Agas äkki keevitad jupi vahele?
Postitused: 1,485
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
6
Kui muidu ei saa, siis saab uuesti üle kroomida, läheb sada-paarsada krooni...
Aga eks ta ole, õigem ikka korralikud.
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
Ma segan sutsu teemasse,ja küsiks teadjameestelt ühe asja nimelt kas izhil lähevad hääled väga hulluks,kui summutite asemel panna pikad roostevabad torud ?
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
hääl ei ole sellisel juhul vist kõige hullem probleem... sõelad peaksid ju siiski eksisteerima ja see kuidas neid sinna paigutada on töiesti omaette teadus, kui ainult mingid torud seal on siis vastusurvet ei eksisteeri ja palju kütust lipsab summutitesse ja jõud kah kaob
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
metallmees
Registreerimata
kuulates izi kaugemal sõitmas sirgete torudega ja seda ise sealjuures nägemata, on mulje, nagu keski väetaks kukurušnikuga põldu...
Postitused: 380
Teemad: 10
Maine:
0
pane vana summuti ümber roostevabad torud siis kuisa seda välimust taga ajad nii jubedalt, et ei taha 400 krooni maksta
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
Kui sa tahad siis rakveres on olemas pood nimega motopood asub Uue bussijaama vastas..Ja tõesti 400 krooni kasutatud sumpade eest ma ei maksaks..Oleks need siis nn rinka sumpad,siis oleksid nad oma hinda väärt ja enamgi veel aga tava plönnide eest mitte
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Maine:
2
kui keegi tahab oma projektile summuteid, siis on pakkuda ka veidi vanemaid (izh-i 1...3. seeria). need küll värvi all, aga täitsa uued. värviks on tehase krunt. ilma ühegi mõlgita, aga mõlemal summil on millegipärast üks kinnitusaas maha lõigatud. aga kui keevitus olemas on, siis on see pisiasi.
Postitused: 72
Teemad: 13
Liitus: Jun 2003
Maine:
0
To korgits : Mis sa siin rääkisid et nanade sumpade kroomimine on 26 kr
Parimat, Sander
Postitused: 239
Teemad: 36
Liitus: Apr 2004
Maine:
1