Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Kus juures ma polegi saanud aru,kas põhi on tal alati metallist olnud? Mingil taastatud autol nägin oli mindud lihtsama lahenduse teed ja terve põhi kaseplankudest tehtud? Samas ma ei julge öelda,et see GAZ MM oli vaid võis ka ZIS 5 olla teise maailmasõja ajast?
Maine:
14
Mul on meeles selgelt plankudest pandud laud põrand,mitte vineerist. Aga kahtlustangi,et see võis midagi muud olla kui GAZ MM.
Huvitav on viimane foto. Esipidurite jaoks mõeldud hoob on tühi. Olemas on kinnitus aga mida pole on vardad? Kas pole viitsitud esipidureid pannagi või on taastaja laisk olnud?
Postitused: 1,836
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(25-11-2017, 16:10 PM)kopraonu Kirjutas: Huvitav on viimane foto. Esipidurite jaoks mõeldud hoob on tühi. Olemas on kinnitus aga mida pole on vardad? Kas pole viitsitud esipidureid pannagi või on taastaja laisk olnud?
Ilmselt tööd pooleli - ei kuulu ju ka nipukas tolle ajastu varuosade nimistusse.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 5,843
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
(25-11-2017, 16:10 PM)kopraonu Kirjutas: Mul on meeles selgelt plankudest pandud laud põrand,mitte vineerist. Aga kahtlustangi,et see võis midagi muud olla kui GAZ MM.
Huvitav on viimane foto. Esipidurite jaoks mõeldud hoob on tühi. Olemas on kinnitus aga mida pole on vardad? Kas pole viitsitud esipidureid pannagi või on taastaja laisk olnud?
MM-i sõjaversioon tuli tehasest ilma esipiduriteta.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,415
Teemad: 56
Liitus: Nov 2015
Maine:
22
25-11-2017, 17:15 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-11-2017, 17:16 PM ja muutjaks oli
Taaviw126.)
Jah. Esisillal polnudki pidureid. Ma olen ka dilemma ees. Kas panna piduritega sild või mitte. Olemas on mõlemad sillad. Õigem oleks mitte panna aga samas sõita oleks piduritega parem...
Maine:
14
Jälle targem pidurite osas. Samas kas sa plaanid sellega üldse tänava liikluses osaleda?
Võimatu temaga sõita pole aga tihedasse liiklusse minna on vähe keeruline kui mitte ohtlik.
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Mul V.I Anohhini Autode ehitus 1953a seal on skemaatiline joonis Gaz MM autoraamist. Nagunii tead aga ehk teistele abiks kes peaks kunagi sellist asja teostama. Soovin head leiuõnne uute juppide muretsemisel
Veel pole maha löödud
Postitused: 527
Teemad: 38
Liitus: Aug 2008
Maine:
14
(25-11-2017, 21:41 PM)Regardman Kirjutas: (25-11-2017, 19:01 PM)iisak Kirjutas: (25-11-2017, 16:10 PM)kopraonu Kirjutas: Mul on meeles selgelt plankudest pandud laud põrand,mitte vineerist. Aga kahtlustangi,et see võis midagi muud olla kui GAZ MM.
On vaja igas teemas koguaeg pläriseda? Võiks vagusi istuda ja lasta inimestel ehitada, mitte iga vastuse peale mingi suvaline uus küsimus genereerida.
Pluss 1!
See jutt on sama hea praegu, nagu Kopraonul on lisaks KGB autodele olnud isiklikult veel ka üks MM.
KGB autod on olnud ja MM ka. Eile lisandus masinaparki veel T-150K.
Mis ei tapa, teeb vigaseks!
Maine:
14
Haters gonna hate.....muud ei ole mul öelda.
Postitused: 2,893
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Härrad, vaidluses sünnib tõde ja inimene on ekslik. Mul küll pole selle vastu midagi, kui üks kõik kes oma arvamust avaldab, isegi siis, kui see on vale. Küll siis keegi targem parandab ja lõpp kokkuvõttes võidame ju kõik.