04-12-2017, 22:36 PM
Ilus kast teine jah...hea, et Sa seda lahti pole teinud. Aga meie reliikvia on - vabadus!
(04-12-2017, 22:19 PM)13piisab Kirjutas: on kastike, millega seostub mälusopis viide, et teeb (kuidagi) 1f AC-st (ilmselt siis 220V ja 50Hz) 3f AC (ilmselt siis faaside vahel 380V RMS).Ei saa küll hästi aru, kuidas saab 1f AC tekkitada voolu 3f AC faaside vahel ?
Kas võiks tõesti selline asi olla ja kui on, siis mis võimsust kannatada võiks? Kui on mingui muu otstarbega, siis mis see olla võiks?
(võimalik, et kast on demonteeritud suuremat sorti tööstuse sisseseade uuendamisel)
(05-12-2017, 18:28 PM)kass Kirjutas: Eile, enne, kui mu vastus siit teemast kustutati, ma veel päris kindel ei olnud, aga nüüd võin kindlalt ja julgelt vastata, et on jah faasinihke tekitajaga tegemist. tekitab faasinihke küsija ja vastajate vahel. Nii lihtne see tõesti ongi! Ja kustutamine siin ei aita, sest lollid on visad!
(06-12-2017, 11:25 AM)ian Kirjutas: Tere mehed.
Miks veel kustutatud pole.
Katsuge olla.
Jaan.
(06-12-2017, 17:28 PM)vant Kirjutas: Ühes asjas on ikka foorumid ühesugused- tekivad mingid isehakanud ilukõnelejad, kes kirjutavad mingit asjasse mittepuutuvat ila ja siis on imestunud ja solvunud kui mode selle minema pühib. Omast arust ollakse vaimukas ja teravmeelne, juttu pikitakse mõni nn. "siseringi nali" ka, mis vaid nalja tegijale endale ja veel paarile kamraadile arusaadav on, aga laia üldsuse jaoks on tegu üsna mõttetu pasaga.
Ja oh seda häda kui flosoofilis/filoloogiline üllitis minema on pühitud.
Mitte et nüüd model alati õigus oleks
(06-12-2017, 20:04 PM)diesel Kirjutas: aga kruvide keeramisest lihtsamaks osutus modereerimine.jah - 150km kaugusel ja võimalik, et alles kevadel külastatavas maakodus asuvate kruvide lahtikeeramise asemel OT postide kustutamine ja asja näinud mehe asjakohase kommentaari ootamine (mis ka hunniku tarbetu vahutamise vahel ära tuli) on tõesti lihtsam.
(04-12-2017, 22:44 PM)Qunts Kirjutas:(04-12-2017, 22:19 PM)13piisab Kirjutas: on kastike, millega seostub mälusopis viide, et teeb (kuidagi) 1f AC-st (ilmselt siis 220V ja 50Hz) 3f AC (ilmselt siis faaside vahel 380V RMS).Ei saa küll hästi aru, kuidas saab 1f AC tekkitada voolu 3f AC faaside vahel ?
Kas võiks tõesti selline asi olla ja kui on, siis mis võimsust kannatada võiks? Kui on mingui muu otstarbega, siis mis see olla võiks?
(võimalik, et kast on demonteeritud suuremat sorti tööstuse sisseseade uuendamisel)
Krt äkki on aeg edasi läinud ja ma olen hoopis seniilseks muutunud