Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Otsustasid, et raha on liigpalju ja edaspidi annetad osa lahkesti Ratastele ja Ossinovskitele ja muudele küündimatutele luparditele? Või on puksiirid teekasutustasust priid?
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
Ma ei olegi päris täpselt seda maksu asja selgeks saand.
Kuskil kirjati, et sihtotsarbelised ja uunikumid ei lähe maksu alla.
Muidu ametlik maks sellele 500e aasta. Minu auto on passis sihtotstarbeline ja ka uunikum, 37a vana lausa.
Aga ühtegi konkreetset viidet ma pole leidnud selle kohta. Lihtsalt naised, paljud naised on saunas rääkinud.
Aga ootaks ikka kellelt juppe leida.
Salongi radikas nt kadus kataloogist selle aasta veebruarist. aga mul ka kõik hoovad ja värgid puudu, hetkel annab sooja aint mootori väikse luugi lahti tegemine, aga see müra mis sealt tuleb.....
Muidu on keegi vaeva näind ja nii seest kui väljast villaga üle teind, kui mootori väike luuk ka kergelt kinni siis täitsa okei olla sees.
Kahjuks on 4ne kast, ning maaanteel siuke 90 lagi, siis on hirmus.
Postitused: 655
Teemad: 25
Liitus: Jan 2013
Maine:
1
Teemaksust kõrvale hiilimiseks peaks su masin musta numbriga olema, see et on lihtsalt vana ei piisa
Postitused: 1,790
Teemad: 124
Liitus: May 2007
Maine:
16
Liiklusseaduse muutmise ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seadus 419 SE kirjutas:§ 1905. Vabastus teekasutustasust
Teekasutustasust on vabastatud:
4
1) Kaitseväe, Kaitseliidu, välisriigi relvajõudude, Politsei- ja Piirivalveameti ning päästeasutuse veoauto ja selle haagis;
2) rahvusvahelise abi osutaja veoauto ja selle haagis;
3) kohaliku omavalitsuse üksuse, mittetulundusühingu, sihtasutuse või ettevõtja veoauto ja selle haagis, mida kasutatakse peamiselt päästetööl;
4) vanasõiduk käesoleva seaduse § 83 tähenduses.
Postitused: 1,174
Teemad: 22
Liitus: Jun 2013
Maine:
5
24-12-2017, 14:35 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2017, 14:38 PM ja muutjaks oli
ZIL 131.)
Äkki lihtsalt voolikud tuppa ja siksi salongisoojendus vahele?
v6sa
Miks arvad, et vaid omasi hakatakse koorima? Teemaksu mõtlen.
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
(24-12-2017, 14:35 PM)ZIL 131 Kirjutas: Äkki lihtsalt voolikud tuppa ja siksi salongisoojendus vahele?
v6sa
Miks arvad, et vaid omasi hakatakse koorima? Teemaksu mõtlen.
Omasid kooritakse juba ammu, raskeveokimaks asjal nimeks ja see ei kao kohalikel kuhugi. Et pizdauskastel ja poolakatel ikka konkurentsieelis säiliks.
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
siksiga ristata veel ei tahaks, neid lt-si peaks ju lademetes vedelema.
Liaks kõik hoovad armatuurist kadund, sellepärst uurin.
Ja, see, et, oss Mnn on, on ka ülejäänd. Pean sellele ka 500 euri maksma aastas maksu, dpd kulleritega mis päevas 500-1000km sõidavad täitsa võrdne lahendus. Kerdi pedevabariik.