Postitused: 432
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Kellel sellega kogemust?
Panin 3 kuud seisnud tsikli aku laadima, kuna oli päris tûhi ja aku on paar aastat vana, siis sättisin ilusti "recond" reziimile.
Kuna agm aku , siis ka sai valitud tsikkel+ agm+recond.Nüüd teist päeva järel ja vaikselt keedab seda akut, kaua ta raisk keedab seda? Peaks ju intelligentne olema ja järgi andma kui aku täis.Proovisin enne ûht vana autoakut, see ka hommikuks kees.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 710
Teemad: 11
Liitus: Feb 2007
Maine:
11
29-12-2017, 19:30 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-12-2017, 19:31 PM ja muutjaks oli
tcumen.)
Palju aku klemmidel pinget on keetmise ajal? Voolu võiks ka teada. Ja vaata, et mõõtmisega sädet ei tekita, pauk on kiire tulema.
Pole välistatud, et tootja unustas intelligentsi enda juurde või sai teine pisut isevärki.
Maine:
5
Eile korra vaatasin oli 14.5v, täna 15.1v,palju võitu on see 15v.
Mõtlesin et äkki see nn.taastamisreziim nõuabki sellist pinget?
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Maine:
5
Tuleb välja et asjatu muretsemine.
Et väike keetmine kulub aku tervisele ära.
Maine:
5
(29-12-2017, 20:07 PM)v6sa Kirjutas: (29-12-2017, 18:36 PM)diselist Kirjutas: Kellel sellega kogemust?
Panin 3 kuud seisnud tsikli aku laadima, kuna oli päris tûhi ja aku on paar aastat vana, siis sättisin ilusti "recond" reziimile.
Kuna agm aku , siis ka sai valitud tsikkel+ agm+recond.Nüüd teist päeva järel ja vaikselt keedab seda akut, kaua ta raisk keedab seda? Peaks ju intelligentne olema ja järgi andma kui aku täis.Proovisin enne ûht vana autoakut, see ka hommikuks kees.
Mul ühe laiba keetis kuivaks. Aga ma ei välista, et see aku oligi küpse enne keetmaasumist. Neli päeva mulistas....
Ma olen teinud kahtluse korral seda trikki, et võtnud krokod lahti ja saba mõneks minutiks seinast ning seejärel uuesti käima lülitanud. Kas asjal mingit sisulist mõtet on olnud, aga igatahes on järgmine laadimistsükkel kiiresti lõppenud.
Proovima ka tavatsûklit, vb.siis hoiab rahulikumalt.
Postitused: 10,806
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
134
Miks mitte kasutada taastelaadimist?
Postitused: 1,403
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
01-01-2018, 17:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-01-2018, 17:46 PM ja muutjaks oli
Tegelane5.)
(30-12-2017, 21:24 PM)v6sa Kirjutas: Miks mitte kasutada taastelaadimist?
Eelpool kirjutajaid uskudes, siis paar akut ju ära keedetud. Kui korkidele löögile pääseb siis võiks seda keetmist teha, vajadusel saab vett juurde valada. Ise olen sarnase digimon laaduriga pikalt seisnud akut laadinud, algul tester näitas 7 volti. Aga laadis tavareziimis ning aku sai ca ööpäevaga piisavalt täis ning pani diiselmootoriga auto käima. Ma treeniks akut (kui üldse) pigem tavaliselt laadides ning siis pirniga tühjaks laadides ning uuesti täis laadides. Samuti ei jätaks ma ööseks akut keema, on seal siis mingi digi asja üle juurdlemas või Start tuimalt 15+ volti peale vägistamas.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Maine:
5
Panin veoka 180ah akule taha , 2päeva mulistas ja rahunes maha, tiksub nr.7 , ehk siis rohelises.Tundub et korras.Aga AGM akut ei tahtnud rohkem keeta.Samas tundub , et sai parem.Pinge langenud pole.12.4 on ndl. aega sees hoidnud.Enne tühjenes kiiremini.Nüüd katsetan ûhe autoakuga , mis sai kõlbmatuks tunnistatud.Paistab kas saab ehk selle aku agooniat pikendada.?