Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
börsis 3T haagis käruga 3900+km, sealt saaks tõstuki vast ka juba 2500+km oma tööd pole ja noolepikendus olemas...
Postitused: 392
Teemad: 4
Liitus: May 2013
Maine:
6
Oh mina ei suru küll kellegile midagi peale, heameel on lihtsalt Jussi-rõõmu jagada ja see pidi jagamisest ainult suuremaks minema.
Aga kui eelnevalt oli juttu "Ja selle protsessi käigus saab õllelihase teiste lihaste vastu vahetada. " siis võtsin lõbuks piltlikku "lihakeha" väljendit kasutada. Mõtte sisu sellest ei muutu. Aastad teevad oma töö niikuinii.
Mul on ka miniekskavaator, aga metsa sellega ei lähe, kui just kraavi pole vaja kaevata.
Jussi ( võtta kui üldnimetust ATV metsatõstukite sugupuu kohta) on mitmekordselt universaalsem.
hr Diesel, spetse ei ole aga piltidelt ja siitsamast foorumist saab ka üsna lihtsalt kokku summeerida. Seesama foorum on ka järeldanud, et kuna ostudetaile on neil nii palju ja vanarauast jms asendada suht keeruline, siis ise tehes odavamaks ei saa või peaaegu et võimatu on saada.
Aga sellegipoolest, kui on isu kõik üle mõõta, siis minu aadress on lõunapoole. Saab korraldada.
Postitused: 576
Teemad: 12
Liitus: Jan 2011
Maine:
22
Vaidleks selles osas, et kui ise tegemist üldse kaaluda, siis ka silindrid tuleks ise teha. Vastasel korral pole tõesti mõtet, läheb kokkuvõttes liiga kalliks. Silindrit ei ole keeruline teha. Kroomvart ja hülssi saab suht hõlpsasti kätte. Kõige odavam variant on võtta sobivas mõõdus vana (ja peetis) vene silinder, kasutada ära selle otsad, kork ja kolb. Pmst jääb vaid hülss ja kroomvars õigesse pikkusesse lõigata, hülsile keere peale lasta ning ots ja tutsid külge keevitada.
Postitused: 35
Teemad: 1
Liitus: Apr 2016
Maine:
5
Ei pea olema hüdrovints, käib ka elektrivints. Ainult ei tohiks osta mingit suvalist hiinakat. Jälgima peaks kindlasti, et sissekerimis kiirus oleks suur. Oma ATV - l on mul ees dragoni vints ja taga bronco oma. Seda esimest ma ei ostaks enam, aeglane ja vajab tihedamalt hooldamist. Bronco vintsiga olen rahul, kerib kiirelt ja kasutanud olen seda palju kordi. Soovitan osta nööriga vintsi.
Maine:
5
26-03-2018, 08:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-03-2018, 08:54 AM ja muutjaks oli
UrmasA.)
3500 lbs ja mina maksin 200.- € Ostetud uuena Eestist.
Postitused: 2,080
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
43
Tänud nõuannete eest! Tellisin Bronco 3500 lbs ära. Vähemalt hinnaklassilt selline küla keset kirikut. Päris Warni ei raatsiks osta, aga loodetavasti Dragonist natuke ikka võimekam. Suur pluss on see, et vähemalt antud teise põlvkonna aparaadil on kaugjuhtimine juba sisse ehitatud. Vints enamus juhtudel saab ainult nii palju kasutust et palgi ots maast lahti tõsta ja kodus uuesti alla lasta. Mõnikord harva vaja ka palki lähemale lohistada, aga mitte kunagi ei jäta sõidu ajaks vintsi otsa rippuma, selleks on kett.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Sarnase tõmbejõuga hüdrovintsi nägin kuskil 2käiguga 11 ja 20 meetrit minutis, üldjuhul ongi enamus 7-10m/min silma jäänud
Maine:
5
Vintsidel see m/min on muutuv number, oleneb kui palju või vähe on trossi poolil. Mina vaatan pigem ülekande arvu. Minu bronco vintsil on 136:1 ja dragonil 170:1.
Postitused: 3,020
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Ülekande arv sõltuvalt mootori pööretest ?
Aga kui mootorite pöörded erinevad ?
Postitused: 377
Teemad: 43
Liitus: Dec 2005
Maine:
6
Kirja järgi paistab donnil olema 1.5hp mootor ja Broncol 1.1hp kone. Seega eeldaks, et donni jumpstükk vähe nobem. Reaalses elus vahet pole ilmselt.