Postitused: 784
Teemad: 63
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Tahaks osta tavalist fotoaparaati .....ja raha raisata selle peale umbes 1500 eeku ..on kellegil midagi soovitada?
:???
indrek(clubmb)
Registreerimata
Selle raha eest kõige kvaliteetsema saad venemaal toodetud Zenit tüüpi fotoka
Postitused: 691
Teemad: 58
Liitus: Nov 2003
Maine:
1
mina ostsin trust 820 maksis 1500kr ja on päris normaalne....
indrek(clubmb)
Registreerimata
tamar99 Kirjutas:mina ostsin trust 820 maksis 1500kr ja on päris normaalne....
Zenit iga kell etem
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
see trust on digikas aga Zenit on peegelkaamera.Zenit on tõesti kvaliteet kaamera.
Postitused: 2,221
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
Kui point & shoot kaamerat (ehk siis seebikat) tahad, siis Olympus Mju: II peaks selle raha eest küll juba kätte saama.
Postitused: 1,331
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
3
Kas tõesti saab Zeniti 1500-ga kätte? Olen neid näinud müügis, hinnad enamasti üle 2000.
Endal on Zenit 12sd 80-ndatest (praegu müüdavad odavamad Zenitid on sisult täpselt samasugused, ainult väliskujundus pisut muudetud) ja Pentax Optio zoomiga seebikarp. Zenit teeb palju paremaid pilte, kuid on raske kaasas kanda ja pildistamine võtab rohkem aega. Zenitil on veel üks pluss, nimelt välguga inimesi pildistades punaseid silmi ei teki.
Seebikarp oleks mõttekas osta zoomiga, aga 1500-ga sellist vist veel ei saa, tuleb paarsada juurde panna.
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
Postitused: 240
Teemad: 43
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
17-05-2004, 22:13 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-05-2004, 11:19 AM ja muutjaks oli
kalle.)
On välja pakkuda selline fotokas, endal seisma jäänud ning väga vähe kasutatud.Hind 700 eek-i
Seda Olympus superzoom 700xb ei soovitaks kohe kindlasti , enne lippa suvalisse fotopoodi ja osta ilma zoomita olympus mju II
Saad lähedalt pildistada (~35 cm) ja kui ise väga käkki ei keera on muidu ka teravus hea . Selle raha eest parim, mis siis et seebikas, profid kasutavad ka.
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
Vana Zentiti ei soovita - prisma on liiga hämar, vandest vene omadest on Kiev parem (ja pentax bajonetiga ka).
Samuti soovitaksin, et teravustamine oleks kiiludega, mitte mattpinnaga - on endal lihtsam ja täpsem.
Aga selles hinnaklassis saab kätte ka vanema, kasutatud, ilma programmautomaatikata, metallkestaga peegelkaamera - practica, minolta, ricoh jne... nende hind sõltub rohkem sellest, mis objektiiv neil ees on.
Igat valgustmõõtvat vana aparaati (ka zeniti ja kievit) ostes ei ole mõtet osta seleenelemendiga aparaati. Elemendid on tavaliselt surnud ja valgusmõõdik ei tööta kas üldse või valetab. (kõige lihtsam on kindlaks teha selle järgi, et seleenelemendiga mõõturitel puudub patarei).
Aga kõik need on muidugi soovitused minu oma maitse järgi... ja need ei pretendeeri mingile tõele.
Endal kodus, mis kõigepealt meelde tulid:
Fed2, Fed3, Fed5, Ljubitel(id), Komsomolets, Junost, Moskva, Smena2, Smena Simbol, Smena 8m, Smena12, Zenit E, Zenit ET, Zenit TTL, Vilia, Vilia Auto, Kiev 30, Kiev 66, Canonet jne jne jne