06-05-2004, 13:16 PM
werewolf0 Kirjutas:Mis plaanid sul selle teise muhuga on?(ZAZ 965AE)Esialgu on doonoriks esimesele projektile. Hiljem vaatab äkki taastan veel ühe või kui dokke ei saa siis hot-rodiks. Elame näeme.
werewolf0 Kirjutas:Mis plaanid sul selle teise muhuga on?(ZAZ 965AE)Esialgu on doonoriks esimesele projektile. Hiljem vaatab äkki taastan veel ühe või kui dokke ei saa siis hot-rodiks. Elame näeme.
nymmik Kirjutas:werewolf0 Kirjutas:Mis plaanid sul selle teise muhuga on?(ZAZ 965AE)Esialgu on doonoriks esimesele projektile. Hiljem vaatab äkki taastan veel ühe või kui dokke ei saa siis hot-rodiks. Elame näeme.
mossepower Kirjutas:Dokke??? Keegi r22kis ju et nüüd € pidi olema niisugune värk ,et auto arvelesaamiseks pole vanu pabereid ega miskit tarvis kui masin 25 aastat vana tulevikus alates 30.krt, seda juttu ma hästi ei usu, siis oleks väga lihtne talu hoovist uunik minema vedada ja öelda et minu oma ja tahan arvele
MArek
nymmik Kirjutas:krt, seda juttu ma hästi ei usu, siis oleks väga lihtne talu hoovist uunik minema vedada ja öelda et minu oma ja tahan arvele
buggy Kirjutas:oleme ostnud sapaka mille läbisõit oli 24000 , sellest sai bagi.Postitusel oli mingi mõte ka või? Ja pealegi mina sellise asjaga (loe lollusega) ei eputaks.
buggy Kirjutas:oleme ostnud sapaka mille läbisõit oli 24000 , sellest sai bagi.
nymmik Kirjutas:Noniiiiii, sain MUHU pühapäeval värvimselt kätteja terve päev sai vidinad tagasi külge keeratud, lausa poole ööni. Pilt siis veel puhta paljast kerest.
mossepower Kirjutas:Sellele taotle küll musta numbrit, selle masina puhul peaks see olema lihtne
Ted Kirjutas:Millest sa laepolstri tegid ja kust seda materjali ostsid? Ma pöörasin Noore Tehniku pahupidi aga isegi midagi ligilähedaselt õiget ei olnudMul õnnestus küll Noorest Tehnikust saada, selline valge väikse mustriga, päris sarnane originaalile. Originaal küll tundub rohkem vakstu moodi aga see võib ka olla tingitud 40 aastasest vanusest.