Postitused: 6,911
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Inimene on kohanemisvõimeline. Ma ei hakka selle pisku jaux plasmat soetama. Veel aitas mind edasi see, et kaks vingeimat lukkseppa mu tutvusringkonnas jäid kraani eemaldamiseda niimoodi hätta, et lõikusid kogu väljaulatuva osa lihtsalt rellaga jupikaupa maha. Proovi sa seda ümmargust junni kinni hoida kui vajalik pöördemoment on kuskil 150 Kg/meetrile
Istusin maha ja otsustasin, et lihtne odav lahendus on olemas, oligi. Pesemiseks kasutan kunagi ammu soetatud überkallist vasakkeermega stutsi.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(21-06-2017, 23:27 PM)Marko Kirjutas: Ma ei hakka selle pisku jaux plasmat soetama.
Selle võid ikka soetada endale, kuratlikult hea asi on
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Maine:
95
Jälle mina
On karburaator ja ei ole ka. Õhulõõr kahtlaselt pisike, millimeetrine vast.
Vastust ma ei tea, ainult aiman.
Postitused: 2,501
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Karbonaator ilmselt pole aga puusalt tulistaks, et kütuse läbivoolu reguleerimisega oskab tegeleda.
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Õhulõõr? Paluks selgitust, õhu sisenemise ava asukoha kohta ja õhu väljumise ava kohta. Paraku näen mina ujukiruumi ja sealt väljuva kütuse doseerimist reguleeritava nõelaga, mis on kasutusel ka GAZ 51 karburaatoril . See kütus, mis väljub nõelaga reguleeritavast düüsist läheb alles õhuga segamisele. See on 1 osa karbureerimise süsteemist.
Parimat h2rra
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Maine:
95
"õhulõõr! oli kujund loomulikult. Kas peab jälle teravaks minema?
Mul on tegelikult lapsepõlvemälestus, et siin majas on kunagi ühele autole sisselaskesse vett lastud sõidu ajal. Ehk oli seal kasutusel? Küsida ei ole enam kelleltki.
Postitused: 619
Teemad: 85
Liitus: Apr 2009
Maine:
6
tubakalehe hakkur,odav variant
Postitused: 347
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
Maine:
3
Naha lõikamiseks kasutatakse sarnast tööriista.
Postitused: 2,711
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
29-03-2018, 11:34 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-03-2018, 11:35 AM ja muutjaks oli
tõnn.)
Ehk saab nendega päikest või keevitamist vaadata?
Postitused: 4,447
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
51
Väike tõenäosus, et kerilaua osa. Kerilauda kasutati lõngavihi kerasse kerimisel. Ilmselt miski muu.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.