Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(11-05-2018, 16:14 PM)samodelkin Kirjutas: Ja see alkopoe reklaam siin avariipiltide vahel...
...on siis reklaam, või antireklaam?
Klikid müüvad. Ühtedele, kellele lähevad korda kõik maailma hädad, veri, pask ja viletsus, klikivad, teised teenivad selle pealt.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 364
Teemad: 21
Liitus: Feb 2011
Kui kellelgi soovi, siis pildilt saab imetleda puisema peaga mootorratturit, kellega on olnud "au" kohtuda. Esiteks parkis isik oma kaherattalise sõbra keset kõnniteed nagu näha, noh, hiline aeg ja vähe jalakäijaid ka ja otseselt ju ei seganud kedagi. Teine aspekt on see, et isik suutis kinni parkida parklasse mineva sissesõidu. Lähen ilusti probleemi seletama, et ole hea ja lükka ratas natuke kõrvale, on ju teine täpselt teel ees. Vastus oli see, et tulen oma shitta tuju tema peale välja elama. Mina nagu jorisen edasi, et ei saa ju sinna parklasse sõita, ratas ees jne. Sain soovituse tagantpoolt üle äärekivide sõita ja põõsast läbi. Ikka virisen, et päris nagu nii just autot lõhkuda ka ei tahaks ja ole nüüd inimeseks ja lükka palun natukenegi ratast, et mööda mahuks. Sellepeale avaldatakse imestust, et kuidas minusugune üldse elus hakkama saab.. Õnneks neljandal seletamiskorral ja umbes peale 5 min jahumist läks siiski ratturil siiski arusaamise organ taas lahti ja sõidutas oma ratta 2 meetrit edasi. Tegin igaks juhuks pildi ka parkimiskuntsnikust.
Ps. Mootorratturite puhul on mulle arusaamatuks jäänud, et kas kiiver pigistab osadel mingi verevarustuse ajuga kinni kuidagi või toimub midagi muud müstilist. Lihtsalt tean mõnda inimest (ei kuulu tutvusringkonda, kuid kelle olemasolust olen teadlik), kes tavaelus on sellised suht normaalsed inimesed, kuid kiivri pähe vedades ja tsikli selga istudes sõidavad nagu debiilik oleks keti otsast lahti saanud..
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Mootorratturi ajud ei ole mõtlemiseks vaid selleks, et nad nad lihtsalt olemas oleksid, muidu teeb pea õõnespuidu häält kui sõidad.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
05-06-2018, 08:42 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-06-2018, 08:43 AM ja muutjaks oli
h2rra.)
(05-06-2018, 07:50 AM)Daff Kirjutas: Mootorratturi ajud ei ole mõtlemiseks vaid selleks, et nad nad lihtsalt olemas oleksid, muidu teeb pea õõnespuidu häält kui sõidad.
Vanasõna: " Kõik õõnsad ja sest tühjad asjad teevad valju häält" näiteks pasun; trumm; ...naine.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(05-06-2018, 07:50 AM)Daff Kirjutas: Mootorratturi ajud ei ole mõtlemiseks vaid selleks, et nad nad lihtsalt olemas oleksid, muidu teeb pea õõnespuidu häält kui sõidad.
Midagi peab ka mööda asfalti laiali lendama kui kägarasse sõidad!
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 364
Teemad: 21
Liitus: Feb 2011
Zilile vastuseks, et täitsa eestlane oli.
Ma kõiki tsikliste ühte patta ei paneks. Paraku on küll nii, et liiklusest jäävad meelde need, kes sõidavad ummikutes ridade vahel, foori juures ette, üle topelt joonte möödasoit ja muidu liikluses nagu perse tulistatud karu.
Antud minu juhtumi näitel õnneks sellise kaliibriga osse eriti tihti vahele ei viska . Kord kümne aasta jooksul ehk. Samas taadile stiilipunktid suhtumise eest. Sellist ilvestommilikku arrogants vabas looduses on ikka küll sama haruldane kui loto peavoit.
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
See on see Mina ja tänav-sündroom. Samas nägin eelmine nädal, kuidas üks madallendur, kes Järvevanas Veerennist tulevas pudelikaelas sõidurajaväliselt mulle ette kiilus ka koheselt motopolitsei poolt vestlusele võeti - ülimalt harv nähtus aga siiski.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
Ega terve inimene ei osta ka omale automaatkäigukastiga enduro ratast.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.