Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Selle trimmeri puhul pole vaja põdeda. Mul küll 52 kuubikune vist juba 4 aastat olnud. 130 euri eest asja küll ja veel. Iga aasta lasen läbi mingi 5- 6 paagitäit. Joudu nii palju et jõhvi asemele võib keti panna.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,335
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
48
Ma küsiks, et kuidas ta käes on? Jäik või vedel? Minu no-name sajaeurone viiekümnekuubikune töötab vist juba viiendat aastat normaalselt, aga alumiiniumtorud on muutnud vedelaks ja metsa all muutub trimmer banaaniks. Kui hecht püsiks järgmised aastad koos, siis võiks ju ligi võtta - leiba ta mulle ei teeni.
Postitused: 395
Teemad: 6
Liitus: Feb 2019
Maine:
4
Selge pilt.
Mis materjalist see kinnitus muidu on? Ning pildi pealt tundub nagu mingisugune kiirkinnitus olema?
Võsakettaga ei ole otstarbekas kuna seal muud jama päris palju mida võsakettaga suht jama nüsida.
Postitused: 437
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
(26-06-2018, 10:36 AM)Inri Kirjutas: Mul selline
https://www.clientisking.eu/vosaloikur-t...echt-154-0
Sellega miski 50+ha läbi nühkinud metsas taimi välja niites ja väga ok. Ise suutsin veovõlli ja siduritrummli pooleaastaga ära nudida, aga see puhtalt enda viga sest niitsin kolmikuga noori puid ka
. Aga võll ja sidurikorv kokku maksid miski 25-30€
Kes üldse hechti varuosasi müüb? Vaja ühele el.genekale starteri nööripooli.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816