Postitused: 1,179
Teemad: 22
Liitus: Jun 2013
Maine:
5
ivo86 kirjutas: Kui GPS tõesti endale lubada ei saa, eks sõida siis kuskilt asulast läbi, kus tahvli peal kiirust näitab.
Ma selle kohta ütlen, et kohtlane soovitus. See tahvel on samamoodi informatiivne kui spidomeeter. GPS, waze jne. on piisavalt täpsed, et 1 km/h täpsusega kiirus määratleda. GPS teab ka Sinu kõrgust merest. Nii, et ka see ei mängi rolli näidu õigsuses.
Postitused: 583
Teemad: 1
Liitus: Dec 2013
Maine:
4
Mina pakkusin välja ainult lahendust kuidas midagi muuta aga ma tean alati on parem lihtsalt vinguda kuidas see või teine asi ei sobi. Eks pole midagi sellest patust prii aga ma proovin ennast muuta.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
OK, seadused on täitmiseks aga mida foorumlased arvaks liiklejast kes kruusateel sõidaks täpselt märkide järgi? Peaks ilusti gepsu järgi piirkiirusest kinni, on teel jalgrattureid või teeääres taluhoov, ei oma tähtsust.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 6,908
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201...8_v0.shtml
Rida vahetada ei luba, hinga siis seda, va kaabakas!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
...Kalmer Tikerpe märkis, et väga paljud õnnetused toimuvad vastassuunda kaldumisel kokkupõrkena, ja teine suur näitaja on teelt väljasõidud. Ehk hinnatakse oma võimeid üle, kuidas sõidukit vallata...
"Trahvivaba"- ja ülekiiruse propageeriad, see kivi on teite kapsaaeda.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(04-07-2018, 09:20 AM)motamees Kirjutas: ...Kalmer Tikerpe märkis, et väga paljud õnnetused toimuvad vastassuunda kaldumisel kokkupõrkena, ja teine suur näitaja on teelt väljasõidud. Ehk hinnatakse oma võimeid üle, kuidas sõidukit vallata...
"Trahvivaba"- ja ülekiiruse propageeriad, see kivi on teite kapsaaeda.
Eelmisel kuul oli mitu õnnetust, kus mitte ei hinnatud sõiduvõimeid üle, vaid tegeldi kõrvaliste asjadega roolis.
Vt kasvõi üleeelmine post:
Tsitaat:ERR.ee
Selle õnnetuse puhul on teada, et Mercedese juht otsis sõidu ajal GPS-ist, kus asub Värska.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Novat, ma tahtsi vaadata, kes "karjast" kõikse valusamini pihta sai. Ja otse loomulikult olete te Tikerpäst targemad ja teate, kes mille pärast paugu pani.
Maine:
95
Selline autoga tutvumine on hädavajalik!
Samas kui keegi proovib esimese lumega tühjas parklas natuke libistada, on vilkuritega onud kohe platsis. Vot see on mõistusevastane!
Maine:
95
Kirill Teiter ütles kunagi - Tallinna liiklus ei saa enne korda kui tehakse tee, kus saab linna ühest otsast teise sajaga sõita. Kaarti vaadates võime veenduda, et tal on õigus. Paraku käib kogu toimetamine vastupidises suunas...