Postitused: 2,063
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Kui mingi norm tootja akutrell (akud) olemas, siis võtaks lihtsalt kokkusobiva ilma akudeta aparaadi. Eeldusel muidugi et seda hekki kilomeetrite kaupa pole. Aga kui seni käsitsi tehtud saanud, siis vaevalt. Akukas ikka kõva edasiminek.
Postitused: 323
Teemad: 3
Liitus: May 2012
Maine:
4
Muidugi akukas. Kerge ja mugav. Mul omal Ryobi oma, toimetab väga hästi, nurka saab ka muuta.
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Pole kuusehekki lõiganud ise ja reaalne kogemus puudub, aga kunagi aastaid tagasi kui rendist oli mõte võtta, siis öeldi et kuusehekki sellega ei tohiks lõigata, vaik kleepub külge igale poole, hakkab raskelt liikuma ja võib äragi lõhkuda, et pidavat olema selliste hekkide jaoks, milles vaiku pole.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Kui palju see kuusk ikka vaikku annab. Ja kui hakkabki kinni mätsima saab ju piiritust sisaldava vedelikuga lihtsalt puhtaks pesta. Vaik kardab piiritust.
Endal mõned ümarad kuused mida korra aastas vormi ajan. Pole nende pealt täheldanud küll, et vaigu probleem nii meeletu on.
Lasen Makita akukääridega. Põhitöö on temale tuhkpuu hekk.150m. Korra peab originaal akuga laadima vahepeal kui aga paned trimmeri aku saab ühe jutiga asja valmis.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 257
Teemad: 17
Liitus: Apr 2008
Maine:
0
Pean vist võtma korra rendist selle riista. Siis ehk saab kitsaskohti kogeda.
Postitused: 3,630
Teemad: 113
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
muidu mis mahtuvust on mõistlik kodutarbeks (trimmer, hekilõikur, kohati ka löögita akutrell) plaanida?
jäi silma Makita trimmer, millega tuleb kaasa 18V 1,5Ah aku. Pinge tundub sobiv - kas aga aiatööriistadele kahe aku puhul mahtuvust pidevaks tööks jagub?
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Maine:
34
lisaküsimus: kas ja kust on lootust saada leiliruumile puit-pakettakent tarneajaga 4..5 nädalat?
(mai keskel andis mulle, kui "ühe akna jaekliendile" kaks kohta tarneaja augusti keskele. Toona ei sobinud, aga teema jäi soiku. Nüüd on kiire...)
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,281
Teemad: 11
Liitus: Oct 2008
Maine:
65
Kui Makita tööriistaga tööd tahad teha, mitte naabrite ees eputada, siis alla 5.0 Ah aku soetamine kipub minema juba raha raiskamise teemasse.
Maine:
34
selge - unustan 1,5Ah akud oma 2300m2 krundi ja ca 250jm (190jm krundi välisperimeetrit + 60jm hoonete välisperimeetrit) servade trimmerdamise puhul siis heaga ära
Postitused: 972
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
19-07-2018, 14:44 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-07-2018, 14:44 PM ja muutjaks oli
Mart Laanelepp.)
Täpselt minu mõte väikseste akude kohta, täitsa kahju et mul enda Ryobi komplektist üks 2,5 Ah aku läbi läks, uut väikest ei raatsi osta, 5Ah-sel ampertunni-euro suhe palju parem aga väiksega on trelli-kruvikeerajat tunduvalt mugavam kasutada. Relaka, ketassae ja trimmeri juures on suur aku muidugi ainuvõimalik. Milwaukeel tuli vist lausa 13 Ah aku müügile.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(19-07-2018, 14:44 PM)Mart Laanelepp Kirjutas: Täpselt minu mõte väikseste akude kohta, täitsa kahju et mul enda Ryobi komplektist üks 2,5 Ah aku läbi läks, uut väikest ei raatsi osta,
Võta aku lahti ja vaheta elemendid uute vastu. Tavaliselt on seal sees 18650 akud.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!