23-08-2018, 01:19 AM
Ma lähipäevil otsin ta üles ja helistan sulle.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
(23-08-2018, 08:21 AM)Aspelund Kirjutas: Need Riia ampermeetrid said tootmises olla alles pärast 2.maailmasõda, gostist hoolimata.
(20-08-2018, 09:03 AM)Raudpats Kirjutas:
Vaatan seda pilti ja pump tekitab küsimusi. Kas on keegi sellist pumpa reaalselt näinud? Missugune on see jala osa täpsemalt? Kas on kellelgi paremat pilti jalast?
(27-08-2018, 12:22 PM)AsTroSS Kirjutas: Ampermeeter on vale, nagu ka süütepool, jagaja, pingeregulaator....
Eriti äge on muttrite virn plokikaanepoldi all
(27-08-2018, 13:59 PM)AsTroSS Kirjutas: ma loodan, et saad aru et minu jutt oli lastud teele läbi huumoriprismaPole siin mingit huumorit. Lihtsalt hea vaadata, et sellised veel liiguvad. Tegelikult pill küllalt originaalne. Need 6V genekad ja starterid visatigi esimesel võimalusel minema ja asendati 12V süsteemiga. Kardaani toru saadeti ka kukele. Sellisel kujul need autod 50-date lõpus ja 60-date alguses ringi liikusidki. Originaalsus on muuseumi värk. Kui tahad masinaga liikuda, siis tuleb teha tehnika juures muudatusi, nagu tegid meie isad ja vanaisad. Muidugi ei poolda ma mingite hübriidide ehitust, nt. MM + Volga mootor jne. Aga see on oma ajastu ehe näide.