Kel ei ole Hiinas murutrakatsite tootmist: MTD euroopa mudelid tulevad Saksamaalt ja Ungarist. Kuskohast osad jupid tulevad...
Aga sellest Vikingist ma küll midagi ei arva hinna/omaduste suhtena. Viking tahab olla elitaartoode, pool-profi aga??? Samas: kuniks pole sellise ülesehitust lähemalt vaadanud, oska lõppkvaliteedist essugi arvata. Äkki on kohe korralike ball-jointidrega roolisüsteem, laagritel rattad jne. Vaevalt! Ikka samasugune saast, nagu kõik odava otsa riistad.
Lihtsalt mõned odava otsa omad on täielik saast ja
nonamed, osad täiesti normaalsed töökindlad asjad OMA HINNA kohta koos mingitki laadi järelteeninduse ja garantiiga! Aga kui hind on juba 2,3-2,4K, siis ma oleks otsejoones
selle CC LT1 võtnud! Esiteks on siin mootor, teiseks on siin iste ja kolmandaks NELJA tugi/kopeer-rattaga niidudekk, mis niidab laiemalt ja oluliselt madalamalt! 25 vs 35 milli on õuealal väga suur vahe. Tagaratta suuruse vahest hakka rääkimagi - selg maksab rohkem, kui roheline haip!
See teebki vahe sisse odavaima laia deki ja hüdroveoga suurerattalisega
elik sellega. Selle 600 raha eest ongi mõned
natuke paremad lahendused aga kas need lõpuks seda raha ka väärt on, pole selge. Kusjuures sinna sekkub ka
Stiga, mis on ka samaväärne, küll kitsa dekiga.
PS: ma ei suuda selle Vikingi puhul üldse kopeerrattaid tuvastada??? See lihtsalt ripub ja lohiseb kõhuall...