Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Lugemata privaatsõnumid olid enne nimekirjas rasvase pealkirjaga, nüüd kõik ühesugused.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Plaatnutiseadmest tsiteeringutega (eriti kui neid on palju) postitustele vastamine on ikka tõeline piin. Miskipärast ei saa ka tekste copy-pastetada mis on oluline featuur sellises näputöös.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(13-08-2017, 18:43 PM)ZIL 131 Kirjutas: Foorumi esilehe lõpust kadunud "märgi kõik teemad loetuks"
Siin on selle lause jaoks parem koht.
Samas ma pole selle funktsiooni vajadust kunagi mõistnud.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 334
Teemad: 4
Liitus: Jul 2004
Maine:
1
See oli üks väga vajalik nupuke.
Nii nagu peale potil käiku tõmbad vee peale, nii ka foorumis oli hea peale külastust kõik mitte huvitav veega alla lasta.
Maine:
1
Ma ei tea kas ainult minul aga viimasel ajal, nö. mõned kuud, hangub foorum päris tihedalt. Brauseri allanurka jääb kiri "automoto .ee vastuse ootel..". Umbes minuti pärast hakkab jälle kõik ilusti tööle.
Või siis teine variant, et viskab ültse ette kirja :
Internal Server Error
Internal Server Error-i kohta saate täpsemat infot oma virtuaalserveri kataloogis "logs" asuvast failist error_log
Kas probleem minu teenuse pakkujas või foorumi serveris?
Postitused: 350
Teemad: 0
Liitus: Apr 2014
Maine:
4
Mul sama jama,algul mõtlesin et ehk mingil kellaajal palju vaatajaid.
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
(16-12-2018, 16:58 PM)vanaain Kirjutas: Mul sama jama,algul mõtlesin et ehk mingil kellaajal palju vaatajaid.
On sama mõte olnud. Viimasel ajal on telia pakett 40 mb, muidu kiire aga kohati jamab. Ei hakkagi alla laadima. Task managerist networking näitab nulli. Mõnikord aitab ümberlaadimine, mitte alati.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
foorumi paljude asjade mittetoimimine tuleneb sellest, et peremeest pole.
kuidagimoodi tiksub ja käib küll.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
(16-12-2018, 19:47 PM)muska71 Kirjutas: (16-12-2018, 16:34 PM)r.i.h.o Kirjutas: Ma ei tea kas ainult minul aga viimasel ajal, nö. mõned kuud, hangub foorum päris tihedalt. Brauseri allanurka jääb kiri "automoto .ee vastuse ootel..". Umbes minuti pärast hakkab jälle kõik ilusti tööle.
Või siis teine variant, et viskab ültse ette kirja :
Internal Server Error
Internal Server Error-i kohta saate täpsemat infot oma virtuaalserveri kataloogis "logs" asuvast failist error_log
Kas probleem minu teenuse pakkujas või foorumi serveris?
sama siin ja viimasel ajal pidevalt.
Mul kõige rohkem hommikuti,õhtul ei haki
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 1,673
Teemad: 188
Liitus: Sep 2001
Maine:
16
Tean probleemi olemusest ja ei ole foorum ilma peremeheta, kes siin varem nii arvas. Vaja on teha üks suurem uuendus ja see võtab kokku ühe terve päevatöö järjest. Isiklikult ongi probleemiks see aeg leida, et see korraga ära teha. Võimalik, et see aeg leidub nende jõulupidude vahel verivorste seedides.
Tehniliselt on andmebaas lihtsalt täis saanud ja osa päringuid võtab nii kaua aega, et meile eraldatud võimsus ei tule sellega toime. Tuleb andmebaas optimeerida, ebaoluline info kustutada jne.
Postitused: 3,142
Teemad: 60
Liitus: Jan 2003
Maine:
35
Kas hindamise sisteem on teadlikult väljas?
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
19-12-2018, 18:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2018, 18:42 PM ja muutjaks oli
rocker.)
(18-12-2018, 23:36 PM)hulgus Kirjutas: Kas hindamise sisteem on teadlikult väljas?
Hindamise sistem pole väljas, vaid selle aken avaneb väljaspool ekraani. Zuumiga mängides täitsa saab kiitust jagada.
vabal ajal painutan kaablit...
Maine:
1
Au, kiitus ja lugupidamine!