Postitused: 2,703
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Tartu linnas on ühel tütarlapsel mure, nimelt tema keskkütte pioneerpliidil on pealmised rauad pooleks minemas.
Ehk leidub siin mõni härrasmees, kel on vajalikud plaadid ning võimalus minna ja need korralike vastu välja vahetada.
Tasu kokkuleppel.
Postitused: 4,443
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Tsitaat: keskkütte pioneerpliidil on pealmised rauad pooleks minemas.
Kas midagi sarnast kui selle postituse pildil?
http://forum.automoto.ee/showthread.php?...#pid360863
Kasutasin pikalt lisaraskusi (kuvalda ja Vjatka pesumasina malmdetail) kuni lõikasin veidi suuremast ühetükilisest uue. Vanad muuseas veel alles.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
valumehaanika ju täitsa toodab ja müüb pioneeri plaate.
ma pole vaadanud, kas "kapitalistliku rämpsu" müüjate valikus ka leidub.
Postitused: 6,898
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(18-12-2018, 21:51 PM)diesel Kirjutas: valumehaanika ju täitsa toodab ja müüb
Valumehaanika puhul ei saa kodulehte uskuda. Ma suhtlesin just keskküttekatla tuharestide asjus nende poega. Lehel ilusti õiged asjad olemas, samas telefonis öeldi, et otsas ja juurde ei tee. Mu märkusele, et netis üleval, kosteti vaid, et seda korrastatakse vist järgmisel aastal....
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 4,683
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
pioneeri mõõtu plaadid ju täitsa poekaup,vist isegi silt juures pioneeri plaat.espakis vähemalt on ette jäänuud.
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Kui juba pioneer pliidile jutt läks olen huvitatud ostma uste käepidemeid
Veel pole maha löödud
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
19-12-2018, 21:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-12-2018, 00:55 AM ja muutjaks oli
h2rra.)
(18-12-2018, 22:39 PM)Marko Kirjutas: (18-12-2018, 21:51 PM)diesel Kirjutas: valumehaanika ju täitsa toodab ja müüb
Valumehaanika puhul ei saa kodulehte uskuda. Ma suhtlesin just keskküttekatla tuharestide asjus nende poega. Lehel ilusti õiged asjad olemas, samas telefonis öeldi, et otsas ja juurde ei tee. Mu märkusele, et netis üleval, kosteti vaid, et seda korrastatakse vist järgmisel aastal....
Neid tuhareste tuuakse tihti metalli kokkuostu."Kirovi" hoovil ju vastuvõtt olemas.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 204
Teemad: 4
Liitus: Nov 2017
Maine:
7
Tekkis vajadus GAZ 53 klappide järele, võib pakkuda nii üksikuid kui ka komplekte. Kokkuostu hind 2eur klapp.
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
El. generaator "ROBOT" 5,5 Kw, bensiin. vajab elektrilist starterit. Starter üldse puudu. Mootori käsistarteri kaanel on kirjas 188F ja 13 hobujõudu. Koogeldamisel leidsin sellised pakkumised, kuid Eestisse läheb maru kalliks toomine muidu starter ise 25€. Märksõnadeks olid Starter motor QDJ 112... 12v... 188F...13 HP. Kas on mõnel foorumlasel midagi pakkuda, kas või katkises olekus?
https://www.ebay.com/itm/Starter-for-188...1417798445
Parimat h2rra
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Uuri flint kaubandusest nende 14hp mootor on sama. Kui varem pole starteri pill olnud, siis vaja ka uut hooratast kus hammasvöö küljes... uurisin kunagi oma 13hp mootori ümberehitamist starteri peale...
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
Vaja katsetusteks üht poolpidust fööni, kas siis tööstusliku või naisperest üle jäänut.
Mida kõvemini puhub, seda ägedam oleks. Sooja puhumine pole oluline, küttekeha lendab nagunii utiili ja hakkab puhuma jahedat õhku.
Pakkumised sõnumisse.
vabal ajal painutan kaablit...