10-01-2019, 17:23 PM
mossepower - jah, nüüd saab neile pikalt seisnud masinatele selle max 30p kindlustuse ilma äärmiselt ebaefektiivse tädiliideseta tehtud
mulle tundub, et saab teha ainult neile, mis on "Sõiduk kantakse registrisse peale tehnoülevaatuse läbimist ja kindlustuslepingu sõlmimist". Ise ajutiselt registrist kustutatutele ei saa teha - need tuleb registris ise aktiveerida.
ma kasutan iizit soodsaima mulle sobiva (pmst Ergo või If) valimiseks ning ostan siis otse seltsi lehelt. Praegu oli ühe masina aastase kindlustuse vahe seltsi enda lehel natuke üle 10% odavam...
mulle tundub, et saab teha ainult neile, mis on "Sõiduk kantakse registrisse peale tehnoülevaatuse läbimist ja kindlustuslepingu sõlmimist". Ise ajutiselt registrist kustutatutele ei saa teha - need tuleb registris ise aktiveerida.
ma kasutan iizit soodsaima mulle sobiva (pmst Ergo või If) valimiseks ning ostan siis otse seltsi lehelt. Praegu oli ühe masina aastase kindlustuse vahe seltsi enda lehel natuke üle 10% odavam...
(09-01-2019, 18:41 PM)lauril Kirjutas: viimase viie aasta jooksul on õnnestunud minu omanduses olevate autode pealt 2 plekimõlkimise pealt süüdlaseks jääda ja viimane neist üle pooleteise aasta tagasi kusjuures ükski neist pole olnud mingi ulmekahjuga seotud - pigem kriipsud ja väiksem tükivahetus.kusjuures minu nimel olevad sõidukitest (millele olen ka ise kindlustuse ostnud) 2/3 tegid möödunud aasta-pooleteise jooksul LÕ, milles siis "mina" süüdi olin. Su jutu peale kontrollisin, kas makse on kolmandal on makse muutunud - ja ei ole (kui paar eurot aastas hinna vähenemist mitte arvestada). See masin ise oli see 1/3 mu liikuvatest masinatest, mis ei ole jamades osalenud ja neid põhjustanud.
Tekkis kerge kahtlus, et kas olen mingis meeltesegadushoos kusagil Bentleysid äestamas käinud aga midagi mõistlikku mulle selgituseks ei öeldud, viidati arvutusvalemite korrigeerimisele ja soovitati lahkelt LKF-i lehelt soodsam kindlustus valida. Tundub et uues targas valemis on neil nüüd summeeritud kõik kahjud niikaugele tagasi kui mälu ulatub või progresseerub koefitsent võimsamalt või siis arvestatakse ka karmat e neid juhtumeid kus on tulnud kannatajaks olla
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"