14-03-2019, 16:04 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-03-2019, 16:05 PM ja muutjaks oli v6sa.)
(14-03-2019, 15:55 PM)MeelisV Kirjutas: proovime veel
lisaks:
valikus on bensiin ja diisel
(14-03-2019, 16:38 PM)Walter Kirjutas: Kas CNG pealt saaks lahenduse ka kuudis elamise probleemidele - küte, gaasipliit, soe vesi, miks mitte ka külmik?
(14-03-2019, 17:12 PM)Walter Kirjutas: Uuriks teemaalgatajalt miks ei sobiks võimalikult uuema kaubiku liisimine? Kuumaksed ei tule üldsegi hirmutavad.
Sellega väldiksid tehnika, rooste jm. vanadusest tulenevaid probleeme ning saad tegeleda muu loomingulisema tegevusega.
Puhkustevälisel ajal saab buss võimalusel ka kaubikutööd teha e. raha teenida, sellist asja seisma jätta ei saa.
(14-03-2019, 15:55 PM)MeelisV Kirjutas: proovime veelMa uuringi, mis on hea, kuna ma ise ei tea, seetõttu raske öelda, mida ma ootasin.
millist nõu sa ootasid ?
kogu teema käib ju selle ümber, et saaks ülesande püstitusest aru
matkaka puhul on kõigepealt vaja aru saada suurusest sest see on põhiline
ehk
paljusid kaubikuid tehakse 3 erinevas kõrguses
lisaks veel vähemalt sama paljudes erinevates pikkustes
tulenevalt generatsioonidest on seal mõõtudes veel omad erinevused
lisaks:
valikus on bensiin ja diisel
võimsust alates 50kw ….200kw
valikus on esivedu ja tagavedu
valikus on ….
kui siin ükskord välja öeldud, et ford transit on hea oli piisav siis miks mitte aga siis milline ?
(töö kaubik on mul omal samuti transit)
(14-03-2019, 23:32 PM)nootsii - kommenteerin vahele Kirjutas: Siin foorumis varem juttu olnud ....valget ära osta, värvimata. Sinine sobiks?
Tehnikaga muidu "sinapeal" et sellise odomeetri näiduga tööautosid vaatad? Mul on kõik autod spetsialistide juures abi saanud, kaubiku remondihindasid veel ei tea uurin, kui näen neid
Vaataks nt valikus oleva auto kuluosasid suvalisest autovaruosa netipoest - eeldasin, et Fordil odavad jupid nagu Opelil, aga konkreetselt, millist juppi peaksin vaatama, sest need, mida mina vaatasin olid 10-50€? Et siis 10x 50€ juppi on vaja korraga ära vahetada, on oht?
Pesemiseks saab kasutada soojas kliimas/aastaajal matkadushi kus päike vett soendab - see oleks hea jah
katuseluuke pigem. mingis ehitussaates väideti et sama pinna juures 60% rohkem valgust. - mulle tundub ka hea idee, aga vist suht luks teema, peab uurima kuidas saaks
(15-03-2019, 00:41 AM)Peeter2 Kirjutas: ma panen küll teemast mööda, aga kõva automatkajana ma ei ole aru saanud matkabussi või kaubiku vajadusest.
Reisid saab tehtud olemasoleva autoga pluss booking.com. Selle raha eest mis kulub bussi soetamisele pluss sisustamisele, saab oioi kui palju hotellides-motellides-turismitaludes ööbida. Ajakulust rääkimata.
Lisaks autoga sõidu mugavus.
(15-03-2019, 00:41 AM)Peeter2 Kirjutas: ma panen küll teemast mööda, aga kõva automatkajana ma ei ole aru saanud matkabussi või kaubiku vajadusest.Mis on eesmärk? See on sama teema, et kas sa tahad elada üürikodus või tahad, et sul oleks päris oma kodu. Sama küsimus, et milleks sa seda koduaeda lood, muudkui ostad taimi ja raiskad aega selle hoolitsemise peale, hulkmaad odavam oleks mitte teha ja aega jääks üle. Üle mille jaoks? Ma olen ka kaalunud kõiki neid teisi võimalusi, esiteks mul on loomad, ma ei saa neid jätta ja ei viitsi neid organiseerida ära, vahel tahaks mugavalt matkata. Alati ei tõmba kuhugi hotelli, no ei tõmba sinna teiste inimeste juurde. Tahaks omaette olla, metsas, rannas. Teiseks kui lastega minna tähendab maksa 3 inimese eest ainukese teenijana.
Reisid saab tehtud olemasoleva autoga pluss booking.com. Selle raha eest mis kulub bussi soetamisele pluss sisustamisele, saab oioi kui palju hotellides-motellides-turismitaludes ööbida. Ajakulust rääkimata.
Lisaks autoga sõidu mugavus.
(15-03-2019, 00:22 AM)Telc Kirjutas: Ahjaa, igast "soodsa" kasutatud masinaga roadtrippimisest ka kogemus. Ei ole üldse lõbus jääda 100km Riiast "valel pool" suvalises karuperses teele kui hammasrihm (mida pidanuks küllaga jaguma) lepingu lõpetab.
Kohe oled silmitsi huvitavate küsimustega, nagu kuhu evakueerida auto, kuidas kolme lapsega koju saada, mis saab viie inimese nädala reisivarustusest, mis on autos, kuidas korraldada auto remont....
Remont+5 inimesega (kohe!) Tallinnasse sõit oli summa summarum tonnpluss....
Lisa võrrandisse koer...
(14-03-2019, 15:17 PM)The a Kirjutas:Päris 2.5 k eest vist ei saa jah. Aga natuke juurde panna, siis saab küll eelmise sajandi suvila mis mäda pole. Ise pidin vaid 300 juurde panema ja sain mitte mäda 94 aasta suvila.(14-03-2019, 14:33 PM)ronny25 Kirjutas: Selle eelarves oleva 2500 eest polegi võimalik mitte mädat kaubikut saada. Selle eest saab eelmise sajandi kaubiku ja need on lihtsalt otsas omadega.
Aga selle eest saab kindlasti normaalse pisema haagissuvila.....
Miks need eelmise sajandi haagissuvilad vähem mädad on ?