Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Siin kohal nõustun täielikult. Pole sellel 98 häda miskit.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(29-03-2019, 15:32 PM)PlyVal64 Kirjutas: (29-03-2019, 13:59 PM)Marko Kirjutas: võimsus pole märgitud
Võimsust pole neil ühelgi ju antud. Õhu pealt pakun, et 36voldised on sinna 700W kanti. Ju siis on piinlik nii pisikest arvu kirja panna, eriti sellise kaalu juures.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Ju siis on sitad või mitte vastavad detailid aparaadis, mitte bensiin ei pea eriti mõnusa PH'ga ja lillelõhnaline mahe ökovedelik olema.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 392
Teemad: 5
Liitus: Feb 2019
Maine:
4
29-03-2019, 20:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-03-2019, 20:36 PM ja muutjaks oli
Xtreme.)
Ahh ma ei viitsi selle teemaga enam edasi minna. Puhast iba toodetakse siin faktide pähe.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Vaba maa. Me peame austama inimese arvamust, õigust ja vabadust kasutada just sellist kütust millist ta tahab, olgu siis selleks kütuseks aspen1, aspen2 või mõni muu aspen.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 155
Teemad: 7
Maine:
2
Xtreme , proovi aspeniga tööd teha mõned päevad, äkki hakkab meeldima. Mina leidsin aspeni tänu foorumile, enne seda ma olin poole kõrvaga küll kuulnud valmissegust, mida poes hirmsa hinna eest müüdi, kuid ma arvasin, et see oli tavaline bensiin , aga lihtsalt ära segatud õliga ja et selle eest siis metsikut hinda taheti. Kuna mul bronhid on tundlikud, siis tavabensiiniga ma tööd üldse ei teeks. Kui on uuem katalüsaatoriga saag, siis võibolla ei ole heitgaasid ka tavabensiiniga väga hullud, kuid mõni vanem saag ikka haiseb jõhkralt. Ma ennem kirjutasin, kuidas 100m kaugusel saagiva naabrimehe sae lehk jõudis minuni, kui metsast koju jalutasin. Praegu ma võtan sae ja toon oma garaazi ning ma ei tunne mingit sae haisu. Samuti riided ka laotan garaazi laiali ning ka need ei haise sae järgi.
Postitused: 392
Teemad: 5
Liitus: Feb 2019
Maine:
4
Ma ei hakka neid fakte välja tooma, kuna ei soovi sind häbistada ning tõesti ei viitsi sellel teemal enam rääkida.
Aga ma ütlen lõpetuseks ,et mina ei laida aspenit. Ma saan aru miks seda kasutatakse ja toodetakse.
Postitused: 1,348
Teemad: 21
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
jahh. Aitab dressides ja kummikutes töötamisest, kuni pole hilja.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Maine:
13
30-03-2019, 10:26 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-03-2019, 10:30 AM ja muutjaks oli
maisalup.)
Juhin härraste tähelepanu asjale, et härral on xp saag mis arendab tunduvalt suuremat keti kiirust kui sae pükste lubatud klass 1. Xp tähendab klass 3 pükse. Hinnas kena kopikas juurde. Saapad/kummikud sama teema. Klass 1 unustage ära. Isegi mu dolmar kuulub klass 2 turva varustuse alla ja echo klass 3.
Kui tahate, et keha osad jäävad sinna kus on, siis kasutage vastavat varustust.
Ilmselt ei suuda enam leida, aga kuskil oli video, kus 560husqvarna närib klass 1 püksid ja kummikud läbi nagu oleks dressipüksid ja kummikud jalas...
Klass 1 on hobi saed kuni 40ccm 20m/s, 2 kuni nibin-nabin 60ccm24m/s ja alates 60ccm ja üles on juba klass 3 ja keti kiirus 28m/s
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
väga huvitav. polnud enne kuulnudki neist klassidest.
vaatasin kohe oma sae kasutusjuhendit ja keti kiirusest pole sõnagi.
kust leida andmed?
Postitused: 183
Teemad: 12
Liitus: Jan 2005
Maine:
3
Märkus õige ja kriitika asjakohane. Püksid mul klass 1, jalanõud klass 3 metallninaga. Oma vabanduseks saan ütelda, et asjad soetatud u 10 aastat tagasi ja peale moraalse vananemise saab rääkida UV ja teistest mõjudest :-) . Miks siis uusi vaatan jälle alla lati on põhjus lihtne.
Klassi kõrgus tuleneb peaasjalikult kevlari kihi paksusest. Vaadates hinda ja pükste kaalu, siis tekib tunne, et seda suisa kaks korda rohkem pandud. Tegelik põhjus selles, et klass 3 on juba C kategooria püksid enamuses. Tähendab seda, et saekaitse on ees ja taga. Suurim miinus on eelnevast tulenev ventilatsiooni puudus ja jalad on kui termoses. Tagumine kaitse on hea, viimase ripskaka pükstesse lasi just kanni alla. Aga saagimine on niiehknaa ohtlik ja miski riski omale jätan. Kiivrita küll kunagi ei lähe, tänagi tuli oks pihta.