Postitused: 86
Teemad: 21
Liitus: Feb 2012
Maine:
5
Kas oskab keegi lgp kaasfoorumlastest vastata küsimusele? Kas ARK on õigus keelduda autot arvele võtmast, kui autol puuduvad porikummid
ja neid pole valmistaja tehase poolt ettenähtudki?Tegu siis N2 kategooria autoga aastast 1984.Tundub ,et ARK ametnik naudib inimese jooksutamist kuna
eelmine kord leiti, et rehvi mõõdud ei sobi.Siis ei räägitud porikummidest midagi.
Postitused: 1,407
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Kellelgi oli sarnane keiss, kusagil siin foorumi sügavuses ka kirjas ja see lahenes tol korral teise kontori kasutamisega.
Postitused: 655
Teemad: 25
Liitus: Jan 2013
Maine:
1
need ametnikud naudivad oma positsiooni ja üritavad kotti pähe tõmmata
nendega suhtlemisel peab kodutöö tehtud olema ja seaduste ning määrustega kursis olema
Postitused: 320
Teemad: 3
Liitus: May 2012
Maine:
4
Sellise numbriga sõidukit registris ei ole
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Registris või mitte, see pole teema. Sellise esmaregamise saamiseks on õhkõrn võimalus, et mingi laonurka unustatud prääniku ostis keegi omadest või midagi sinnakanti. See pole ju tootmisaasta, esmaregamine võib hälbida ka tavaolukorras paar aastat.
Naljanurka ei sobi see jutt teps mitte.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Seal võib olla eksitud klaviatuuril numbri vajutusega,pille valmistati muidugi 82 aastani,aga eks ta esmareg.on kuskil maal 83 ja nii ta juba 93 omaks saigi.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 1,407
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Mul oli (juhtus aasta tagasi) auto mis on toodetud vini järgi 1982, (mudeli tootmine lõppes 1983), passis seisab kenasti 1989. No ei olnud ark nõus seda numbrit seal õigeks muutma, kuigi mul olid olemas tõendid nagu orig. saksa hooldusraamat kus hooldusajalugu jookseb alates 1982 ja lõpeb 1988. Ja vana auto pass kus kirjas, et auto on 1982 aga esmane regamine 1989. Tegelikult oli 1989 omaniku ja RIIGI vahetus. Nii saabki auto SELLES RIIGIS esmase arvele võtu 1989. Siis ju Euroopa Liitu polnud. Ja see number võetigi aluseks.
Arki huvitas ainult esmase ÜV akt ja seal on 1989. See jope kes selle 89 sinna kirjutas keeldus seda muutmast väitega, et see 82 mis minul seal passis kirjas, võib vabalt olla ka näiteks hoopis mootori maht ja kui ma midagi muud tahan tõestada siis toogu ma paber...
No tropp jääb tropiks ja sai see lugu siis teist moodi lahendatud, mis ka mulle kenasti sobis. Na nalja sai muidugi palju, aga siis see väga naljakas ei tundunud.