Postitused: 395
Teemad: 6
Liitus: Feb 2019
Maine:
4
Mul vedeleb üks sarnase välimusega partner, mille naabri tädi andis. Peale 'partner' ma muid tähiseid ei leidnud.
Ei ole seda kordagi uurinud, kindlalt puudus pealmine kate ja vb veel midagi.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
02-05-2019, 11:33 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-05-2019, 11:34 AM ja muutjaks oli
motamees.)
Taiga oli venelaste "husgavarna". Osalt oli vist urali juppide peal ja bensu jõi rohkem, kui sisse kallata jõudis. No 3x vähemasti oli husgavarnast "parem" küttekulu. Igaljuhul oli ta oluliselt etem, kut Ural ja käima läks ka metsas.
Postitused: 268
Teemad: 8
Liitus: Jul 2012
Maine:
2
Miskit arvasin isegi et sinna poole saag, tollel juppe ei leidu või liigub? Mõte käis korra, et võibolla elu äratada ?
Postitused: 1,067
Teemad: 29
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Kas kellelgi vedeleb Hq 254xple keti kaant(piduri olemasolu pole vajalik).
Postitused: 6,959
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
(02-05-2019, 12:26 PM)Matuu Kirjutas: juppe ei leidu või liigub?
Kui tegemiseks läheb ja konkreetsed soovid selged, kirjuta mulle privas, saad telefoninumbri!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 433
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Mis viga, et husqu 254 tõmbab täis ennast peale seisma jätmist?
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Maine:
5
(03-05-2019, 16:54 PM)Talupoeg taluja Kirjutas: (03-05-2019, 15:48 PM)diselist Kirjutas: Mis viga, et husqu 254 tõmbab täis ennast peale seisma jätmist?
Ega seal täis õlle-ja viinapudelid sae ligidal ei vedele?
Aga mis seal muud olla saab kui nõel laseb läbi natuke. Ja muidugist ennem kui midagi torgid vaata kas järsku paagis meeletu surve pole.
Millest see surve sinna saab tekkida ja kui tekib , siis mis põhjusel?
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
03-05-2019, 17:27 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-05-2019, 17:28 PM ja muutjaks oli
Talupoeg taluja.)
No olen märganud,et viimase aja kütus on selline,et kui avad bensiinipaagi korki,käib paras sutsakas. Surve sees ja eriti veel siis kui saag tuline. Kui tõmmata bensiinivoolik näiteks karburaatori küljest ära siis voolab sealt täie auruga välja. Ma ei tea millest see kütus koosneb.... aga vanasti polnud seda märgata. Mäletan küll seika kui kunagi paarkümmend aastat tagasi vana Partneriga saagisin ja vahepeal punni ära keerasin siis bensiin kees paagis.... aga siis oli väljas 30 kraadi.
Üks põhjus võib olla selles,et järsku paagi tuulutus kinni.
Postitused: 395
Teemad: 6
Liitus: Feb 2019
Maine:
4
Membraan või nõel. Ise pakuks membraani, arvatavasti kartuli krõpsuks muutunud.
Osta karburaatori remondikomplekt, sisaldab mõlemat nii membraani kui ka nõela.
Maine:
5
Jah , karbussi küljest vooliku ära võttes tõesti oleks nagu pump paagis,surve sees.Aga bens on aspen .
Tegemist on jah pikalt seisnud saega,karbussi rem komplekti ostma,vaatab kas saab parem.
Postitused: 271
Teemad: 2
Liitus: Mar 2019
Maine:
8
Küsin keti teritamise kohta - mis ma teritamise juures valesti olen teinud kui ülevalt alla vaadates pikali olevat puud jupitades saag kisub vasakule? Kui hoida kangekaelselt otse, laseb justkui keti alt tühjaks, käib tühja ja edasi ei liigu, veidi vasakule keerates lõikab mõnuga. Puru on jäme, seega hambad vast peaks teravad olema ja puruhammas ka parajalt maha viilitud. Aga üks pool on ilmselt viili vähe rohkem saanud. Milline ja kudas korrigeerida?