Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(27-11-2018, 17:47 PM)v6sa Kirjutas: Tunnistan oma saamatust otsingut kasutada - ei leia enam siin või mõnes teises lõimes läbi käinud pan poolakate käruvidinate eepoodi, kust jäid silma ümmargused korraliku poltkinnitusega LED-tuled...
Ehk kellegi süütab ja mõistab eksinut juhatatada.
Annad ehk mingisugusegi ajaakna? Mõned märksõnad sellest postitusest? Kuskil siin või seal millalgi oli....
Selline ülesanne ajaks parimagi kriminalisti lühisesse
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 719
Teemad: 11
Liitus: Jun 2006
Maine:
45
Kas ksf! MeelisV mitte oma teardropi taga soovitud väikeümmargusi kasutanud?
Postitused: 2,952
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
31
Mul olid suuremad aga teemast käis läbi mitme müüja lehed ja tuled. Samas ei mäleta kumma haagise teemas.
Postitused: 583
Teemad: 1
Liitus: Dec 2013
Maine:
4
Kas traktori külge käivale kärule on mingid teised tingimused kui auto külge käivale kärule. Kuna autoga vedamiseks on kaalu piirang 3.5 tonni. Ma lihtsalt sattusin vaatama "uuest trendist" dokfilmi kus elatakse minimajades ja mõtlesin et miks nad neid traktoriga ei vea. Tavalise B-kat juhiloaga on saksamaal piirang 25kmh mina oma C-katiga võin 40kmh kimada aga kui "maja" saaks olla 8Tonni ja selle arvelt natuke mugavam? Kokkuhoid ei ole teema kui lisaks kärule pead kõik aknad ja mööbli välja võtma ja eraldi tassima sest seistes võib ju raskem olla aga tänavale asja ei ole. need 2.5 lai 4 kõrge ja 12m pikk on ikka samad kui tänaval sõita tahad ju.
Postitused: 583
Teemad: 1
Liitus: Dec 2013
Maine:
4
Mul endal hetkel pole plaanis midagi ehitada lihtsalt tekkis küsimus miks nad seda nii väga alla 3.5 tonni tahavad saada kui saaks vedada traktoriga. 25kmh saad seda veel pealekauba lihtsa B loaga teha. Ja kui plate peale ehitad siis liigitub koormaks ja siis ainult kinnitamis nõuded. Muidu ju on igast põnevad nõuded tehnikale.
Postitused: 117
Teemad: 8
Liitus: Jan 2015
Maine:
0
Sai omale toodud tiki sõiduautohaagis.Vaja raami mitmelt poolt parandada(keevitada).Millega katta parantatud kohad kas tzink aerosool või mingi krunt ja värv.
Postitused: 10,734
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
129
Sõltub ajastust, millal see "tiki" on toodetud.
Kui on tsingitud metallist raam, siis tsinkaerosool on hea valik. Kui on värvitud, siis värv. Ning natuke sõltub ka sellest, kas parandus on esmakordne või on sealt juba lapitud...
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Ma olen seda tsinkaerosooli päris palju kasutanud omal ajal, igasugu firmade omi. Enam ei viitsi raha selle peale raisata. Peaks mainima, et ootused olid suuremad kui toote omadused. Ei tea kas see on mõeldud üle värvimiseks või kuidagi muud moodi kasutamiseks, kuid minu arust roostetamist see küll ei peata. Keeviskohtades läheb haljaks käiatud metall plärtsti rooste selle all. Ei tea, võibolla ise ei oska seda kasutada aga mina pooldan täna vastavaid krunte ja värve.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 1,265
Teemad: 76
Liitus: Apr 2009
Maine:
37
Respo piduritega treileril ununes tagumine külje toetusjalg enne sõitu üles tõsta. Murdis kronsteini ühest äärest keevitusest lahti.
Viidi Resposse parandusse. Näha, et peale keevitust miskise aerosooliga oli peale lastud. Tsink ilmselt?
Igatahes pea 4 aastat sellest möödas ja isegi roostealget pole veel näha.
Värv on ka igati vastupidav. Aga ratta alt tulevate kivkõksude tuttu on rooste kiire tulema. Tsink on sellest hea, ronib vigastusele kõrvalt peale. Aerosooli sisu ilmselt vast nii võimekas pole.
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
http://zinga.ee/mis-on-zinga/
Olen kusagilt lugenud tõsist kiidujuttu sellele tootele, ise kasutanud ei ole. Ehk on tõesti parem kui need tavalised hallid värvid, mida miskipärast tsingiks nimetatakse?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 117
Teemad: 8
Liitus: Jan 2015
Maine:
0
2009 a mudel tzingitud kerega,mõnes kohas on enne keevitatud.Parandatud kohad on roostes aga tuleb üle keevitada kuna on kehvasti tehtud.
Postitused: 10,734
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
129
Oh jah, kümne aastaga käru pilbasteks....
Kui rooste juba kallal, aitab ainult hea värv. Tsinkvurts kõlbab ainult toore peale panna.