Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
guugel enam Asuküla paetoodete tehast vms ei leia - kas see on hingusele läinud? Mu 2010a käigust sinna on juba mõni aeg...
teeks hea meelega kodus nn külalistemaja niisketesse ruumidesse samasuguse paeplaat-mosaiikpõranda, nagu pea 10a tagasi
maakodusse sai. Toona müüdi Asukülas praaki (sh purunenud ca 10mm paksud lõigatud plaadid) hinnaga ca 80eek/t. Mahasaamine oli tüütu, aga tulem on vaeva väärt!
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 173
Teemad: 19
Liitus: Sep 2010
Maine:
3
Lammutusest uued ukseplekid otsida,eriti hea kui sama värvi oleks siis saab ilmselt suht soodsalt hakkama.Neid uksi taastama mina näiteks ei hakkaks.
IZ-56 61a,IZ-ju2k 71a,Dnepr MT-9 74a
Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
13-06-2019, 18:48 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-06-2019, 18:51 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
(13-06-2019, 17:10 PM)diesel Kirjutas: kõigi kivilõikajate juures on prügimäed, kust väikse raha või isegi aitähhi eest saab järelnoppimist teha.
Ma kardan, et Sa üldistad liiga lahkelt. Suvaliste kivilõikamisjääkidega pole midagi teha.
küsin täpsemalt: millised kivilõikajad toodavad mõlemalt poolt siledat ja ühtlaselt 8..10mm paksu paeplaati, mida praagihunnikust vähemasti ca 8m2 jagu saab? Soovituslikult nii, et hunnik on kordades suurem ja saab valida.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
mina olen vaid paaris kohas käind hunnikuid vaatamas. mõõtnud ja sorteerinud eriti pole.
seuke õhuke on fasaadidele mõeldud ja kõik saevad seda usinalt. seega jätaksin täpsema uurimise sulle.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Ehk oleks mõistlik lihtsalt suvalised tükid natuke paksema aluskihi sisse panna ja siis karmima kopteriteraga viimistleda?
Lihtsalt teoretiseerin. Kogemus puudub.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 867
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
Tekkis mõte ehitada saunaahi. Kasutada tahaks kahte volvo veoauto piduritrumlit. Mõned väidavad, et ei ole ahjuks hea materjal, pidi praksuma hakkama. Küsiks targematelt kas see väide on tõene?
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Kas malmist? Taandub ehk malmi keevitamise võimalikkusele. Kui ainult trumlitest välja tuleb ja poltühendused, siis vast murevaba. Pliidirauad lähevad ka lõpuks praguliseks.
Mõned pildid ja mõõdud oleksid asjaks muidugi.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 867
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
Malm ikka. Keevitama ei hakka, vajadusel poltühendus ja nöör tihendiks.
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
miks just piduritrummel?kuumus keerab malmi sinnasamma.tee parem roostevaba saad suht eluaegse ahju.