20-06-2019, 11:06 AM
Ma ei saa aru miks neid peletama peab.Ma püüan kinni ja jälle rahu majas(surnud mutt on kõige parem mutt)
.

(20-06-2019, 01:12 AM)Marko Kirjutas: Kas keegi oskab oelda, mis karbiidist pärast atsetüleeni väljutamist alles jääb? Mutte on pärast traktorile üleminekut ja arendaja poolt lähiümbrusse tehtud kraave vähem, aga tahaks teada. Kas juurikapeenrasse võib panna?https://en.wikipedia.org/wiki/Calcium_carbide järgi jääb kustutatud lubi. Taimedele kasulik isegi (Ca allikas).
PS vibrorulli asjatamist olen kuulanud ja tundnud Haabneeme kohvikus lõunat süües, päris kole oli. Taldrik tühjenes välgukiirusel. Nõukaaegne betoonhoone. Distants rullitava teeni umbes 20 meetrit.
(20-06-2019, 11:06 AM)ahtos Kirjutas: Ma ei saa aru miks neid peletama peab.Ma püüan kinni ja jälle rahu majas(surnud mutt on kõige parem mutt).
(20-06-2019, 13:18 PM)Walter Kirjutas: Peletada - millega?
(20-06-2019, 13:18 PM)Walter Kirjutas: ...
mida hakata peale rästastega kes kirsipuid rüüstavad? Maha tappa ei saa, võid korrakaitsjad kaela saada.
(20-06-2019, 13:47 PM)v6sa Kirjutas: [quote='Walter' pid='479106' dateline='1561025932']Maasikate peal proovisin nakkevõrku,aga kui hommikul 32 rästast sees oli ei viitsi enam.Õhupüss lahendab küsimuse-saavad üsna ruttu aru millisesse aeda on ohtlik marju sööma minna.
...
mida hakata peale rästastega kes kirsipuid rüüstavad? Maha tappa ei saa, võid korrakaitsjad kaela saada.
(20-06-2019, 14:30 PM)ahtos Kirjutas:Nakkevõrguga püüab ju päevas rohkem, kui õhupüssiga(20-06-2019, 13:47 PM)v6sa Kirjutas:(20-06-2019, 13:18 PM)Walter Kirjutas: ...Maasikate peal proovisin nakkevõrku,aga kui hommikul 32 rästast sees oli ei viitsi enam.Õhupüss lahendab küsimuse-saavad üsna ruttu aru millisesse aeda on ohtlik marju sööma minna.
(20-06-2019, 14:30 PM)ahtos Kirjutas:Vahest kuskil perifeerias aga lähilinna tingimustes võib politsei kaela saada kui naabrivalve toimib- küllalt meedias nupukesi "õhupüssiga vehkivatest tegelastest" ning mahalastud/vigastest lindudest. Esimesel juhul lendavad kiirreageerijad peale, teisel juhul tuleb Valner ja teeb sust saate. Ilmselt läheb paragrahvina käiku loomapiinamine või avaliku korra raske rikkumine relvaga (kuhu alla ka õhukas läheb). Samas ei tahaks ka relvaloast ning pärisraudvarast ilma jääda.(20-06-2019, 13:47 PM)v6sa Kirjutas:(20-06-2019, 13:18 PM)Walter Kirjutas: ...Maasikate peal proovisin nakkevõrku,aga kui hommikul 32 rästast sees oli ei viitsi enam.Õhupüss lahendab küsimuse-saavad üsna ruttu aru millisesse aeda on ohtlik marju sööma minna.
(20-06-2019, 14:57 PM)Walter Kirjutas: Vahest kuskil perifeerias aga lähilinna tingimustes võib politsei kaela saada kui naabrivalve toimib- küllalt meedias nupukesi "õhupüssiga vehkivatest tegelastest" ning mahalastud/vigastest lindudest. Esimesel juhul lendavad kiirreageerijad peale, teisel juhul tuleb Valner ja teeb sust saate.
...
(20-06-2019, 17:13 PM)v6sa Kirjutas:(20-06-2019, 14:57 PM)Walter Kirjutas: Vahest kuskil perifeerias aga lähilinna tingimustes võib politsei kaela saada kui naabrivalve toimib- küllalt meedias nupukesi "õhupüssiga vehkivatest tegelastest" ning mahalastud/vigastest lindudest. Esimesel juhul lendavad kiirreageerijad peale, teisel juhul tuleb Valner ja teeb sust saate.
...
Odavam on kirsid osta, looduslikku vaenlast neil lendavatel tõbrastel ei ole. Variant on treenida kass välja, aga selleks pole enamusel meist kannatust.
(20-06-2019, 14:57 PM)Walter Kirjutas: MeelisV - nirgu.ee kraamist on peletuspallid ja tuulelohed ära proovitud - ei toimi.