Postitused: 3,142
Teemad: 60
Liitus: Jan 2003
Maine:
35
Kui poodi ostma tõttad, siis olgu ta miiu, või järkaja tasub poekarla käest kohapeal proovi lõikust küsida.
4 ruutu lõikab vast ehk iga saag, aga kui 30/60 kraadiseid nurki ühtlase laiusega lauast lõigata ja neist kuusnurk kokku laduda, siis ennustan, et isegi kallimate nimedega saed jäävad hätta. Mannesmanni nurgasae puhul on isegi täpselt 90kradist nurka keeruline lõigata. lõtkud, loksud on tuntavad ja isegi jäigalt fikseeritud aluse puhul kõigub lõikenurk paari kraadi jagu, ehk 200mm lõikega 2-4mm.
Postitused: 3,619
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
(21-06-2019, 07:06 AM)Maisalup1 Kirjutas: (21-06-2019, 01:36 AM)13piisab Kirjutas: (21-06-2019, 00:03 AM)linnuke Kirjutas: Aga pööra pruss ringi , sae sama juti järgi lõpuni ,ja ongi 1000 säästetud.Nii lihtne see peakski olema.Ehk siis IQ testile.
kirvega naela seina tagumine ei ole IQ näitaja. Mõistust omab mees, kes teab, milleks riista vaja ja õige soetab.
On ikka küll. Kui mehel on mõistust olemas olevate riistadega töö ära teha siis on ta kõva mees. Mul on ka väike iq kuna 78mm lõikesügavusega sega lõikasin 150x150 prusse 4ks 3 lõikega mitte ei ostnud 500mm kettaga käsisaagi?
ei saa aru mida Sa tõestada püüad - kui seda, et mitmest küljest saagimine vajab suurt ajupotentsiaali, siis jäägu Sulle Su arusaam ja mulle oma.
kui seda, et inimese vajaduste järgi dimensioneeritud riista ost (teema oli sae ostmine, mitte kasutamine, eksole) ei olnud õige, siis loodetavasti tead Sa tausta vähemalt sama palju, kui saagi soetanud ksf.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 159
Teemad: 0
Liitus: May 2019
Maine:
0
Jep. Lõikad ühelt poolt ja teiselt poolt vastu. Ning miks seda tegevust oli vaja? Oleks võinud ju poest osta 75x75, aga kuna ma tahan kõike üle dimensioneerida, siis rooviks oli 150 prussil väiksemad oksad ning puidus polnud maltspuitu, roov oli 100% lülipuit mis tähendab suuremat vastupidavuat lumekoormusele jne. Seega kogu maja 200m2 eterniidi alla lõikasin roovid 150sest prussist.
Pidage mind lolliks kui tahate aga mina ei taha iga tormi või lumega karta, et mu hea odav katus nahhui lendab või kokku kukub...
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
ähh, ma ei saa enam asjadest üldse aru.
oma naiivsuses arvasin, et jutt käib risti lõikamisest.