Postitused: 427
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Küsimus, mul 10+ pakki tellitud oktoobris hiinast
erinevatest kohtadest , pooled aliexpressist .Mitte üks pole kohale jõudnud siiani?Muidu on 2ndl kuni kuu ajaga ära tulnud.Kuskil midagi totaalselt umbes seoses jõuludega.Kellegil veel sellist kogemust?
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 67
Teemad: 0
Liitus: Nov 2005
Maine:
1
Tellisin Aliexpressist 2 asja 27 okt. 2019. Üks asi tuli mingi 3 nädalaga ära, teist pole siiamaani tulnud. Kadunud pakk on Hiinast 6 nov. välja saadetud.
Õnneks on paki hind väga odav (1,1 eurot), nii et pole eriti kahju ka, kui pakk jääbki kadunuks.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(24-12-2019, 19:48 PM)Praktik Kirjutas: Tellisin Aliexpressist 2 asja 27 okt. 2019. Üks asi tuli mingi 3 nädalaga ära, teist pole siiamaani tulnud. Kadunud pakk on Hiinast 6 nov. välja saadetud.
Õnneks on paki hind väga odav (1,1 eurot), nii et pole eriti kahju ka, kui pakk jääbki kadunuks.
Vali "open dispute" ja küsi raha tagasi kui veel hilja pole.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 846
Teemad: 16
Liitus: Apr 2006
Maine:
17
Mul oli samuti probleem osade oktoobri alguses ja septembri lõpus tellitud pakkidega mis jõudsid nädal enne jõule umbes. Ju vist normaalsus.
Postitused: 216
Teemad: 0
Liitus: May 2005
Maine:
5
Ma üle hulga aja tellisin ka Hiinast ,oktoobri tellimus tuli novembri keskpaiku ära.Enne kui esimesed asjad ära tulid tegin veel ühe tellimuse ja seal oli kohe tarneajaks mingi jaanuari keskpaigast kuni vist 7. veebruarini.22.detsembril Inglismaalt tellitud asja tarneajaks on 3.jaanuar ja kui arvestada et pühad vahepeal siis tulemus päris hea.Sealt toob asja UPS ja nende ajad on minul küll paika pidanud.
Postitused: 1,198
Teemad: 66
Liitus: Jun 2004
Maine:
5
Mul on aliexpressist 13 novembril tehtud tellimus siiamaani tulemata, pole just kõige odavam ka - 50€
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Mis sul jälgimisinfo ütleb, on ta juba Eesti jõudnud või on ikka kuskil Eesti ja saatjamaa vahel ripakil?
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Juhul kui pakki pole saabunud, siis ostu tellimuse kõrval on näidatud kuupäev kaua tellimuse täitmine võib aega võtta. Paar päeva enne kui tähtaeg kukub, avage 'open dispute' ja sinna kirjutage, et pakk pole kohale jõudnud ja märkige ära, et soovite kogu oma raha tagasi. Olenemata sellest kui palju pakk maksis või mida näitab traking. Ongi kõik. Aliexpress võtab ise müüjal munad pihtide vahele ja raha kantakse tagasi. Kui saate paki kätte, siis kontrollige kaup üle enne aliexpressi keskkonnas tärnikeste jagamist ja teema lõpetamist, kui on vigane siis tehke pildid, või ka video, ja samuti avage dispute ning küsige papp tagasi. Jõulude ajal ja mingi aeg uuel aasta alguses pakid ei liigu normaalselt, ajad võivad lõdvalt ületada 1.5 kuud, kuid see ei tähenda, et võib transa ajast üle lasta, kui kell kukub, küsige papp tagasi.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!