Postitused: 755
Teemad: 2
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Tere.
Hoolimiseks nimetatakse seda vanuri / eaka inimese eest otsustamist , järjekordne puhtakujuline soov kõike regullida ja kontrollida .
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Ärge ülbitsege! Mul on otse elust kaks vastandlikku näidet. Äi loobus õigel hetkel, oma taat sõitis võiduka lõpuni pluss20-40kmh. Õnneks surmajuhtumeid ei olnud, mõned kraabitud autod vaid. Kumb õigem mees oli?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
mulle tundub, et midagi on ikka mõtlemises väga paigast ära, kui pähe tuleb idee hakata kalendri järgi oma vanemaid ja kogu muud ühiskonda piirama.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Väike OT.
Taanis näiteks on selline seadus, et mingist vanusest edasi ei tohi rooli istuda.
Käisin mõned korrad ühe talumees Thori pool põllumajandus tehnikat eestisse toomas. Temal võeti vanuse poolest juhtimisõigus ära. Lenduri litsentsi kohta aga see seadus ei kehti ja eralennukiga põristas ta edasi. Andis asja kohtuse ja sai erandkorras autojuhi õigused tagasi .
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,584
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Teeb ikka viha küll, kui pead paarkümmend kilti kõikuva moblanäppija taga venima vahelduva kiirusega 70- 85. Mis veel toredam seenäppija on 30+ (loe: kindlasti 40-). See foorum oleks päris tühi ja igav, kui kõik üle kuuekümnesed ära keelatakse.
Päris tihti jääb kõlama, et ärge lubage noori liiklusesse: katusega mopeedid on saatanast, üldse saavad load liiga noorelt (16-18), ei nad sõida piisavalt aeglaselt ega piisavalt kiiresti; vanad lollakad ronivad ka normaalsete sekka venima: ei saa nad punasega üle ristmiku sõidetud, aina jalus ristmikel jne.
Teeks kindla piiri,et alates 30 ja lõpetame 50-ga ära, saab teedel rohkem ruumi olema
normaalsetele.
metsakohin 60+ (kui te teaks veel, mis terviseriked mul küljes on, siis peidaksite ennast lausa parkla tagumisse nurka)
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Teil on tapmise süüdistus jälle na ühepoolseks läinud. Alla kuuekümnesed tapavad samuti inimesi. Pange need ka kirja. Siis saan otsustada, kas teen teedel ruumi noorematele, või ajame nooremad teedelt minema.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Jalakäijatest rääkides ajavad mind alati vanduma tumedates riietes ilma helkurita asulavälisel teel PAREMAS teeservas lonkivad isendid. Oli alles hiljuti juhus, kui pimedas vesise ilmaga Imaveres Viljandi poole sõites möödusin ühest siuksest kapuutslasest- krt ausalt öeldes ehmatab ennastki ära, kui meetri kaugusel mingi selline asi vilksatab, kui nagunii põhimõtteliselt vaid oma nina ette näed. Ma liigitaks need kas just manöövri, aga mõistusevastasuseks küll. Samamoodi need, kes linnas pimedas vihmaga arvavad, et "tänavavalgustus ju valgustab" ja ülekäigurada muudab kuulikindlaks.
Postitused: 1,584
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Millegipärast mulle tundub, et 60+ga pole siin mingit
pistmist.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 537
Liitus: Jan 2019
Maine:
4
ahv tegi möödasõitu üle pidevajoone.selline tuleks kohapeal maha lasta.kolm inimest tema pärast kabelis
Postitused: 1,295
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Ja väikelaps surma põhjustamine peaks veel ERITI räige paragrahvi alla minema! Mulle on miskipärast fataalsed lastega seotud õnnetused eriti hinge läinud, see on kuidagi eriti julm ja kurb...
Pidevar joont Eestis vist piisavalt ei austata, samas jääb ikkagi õhku küsimus, et mida paganat see töll roolis tegi, et vasakpööret ei näinud???