04-02-2020, 15:30 PM
Tallinki veebileht väidab, et vähemalt 529 €. Pluss mugavused-toidud.
booking.tallink.com
booking.tallink.com
(04-02-2020, 15:54 PM)mlsluik Kirjutas: Veoka piltetil on söögid, kajut ja saun nagunii juba sees.Siis on Sul küll hea tööandja .
...
Aga pileti hinna saad teada helistades cargo liinile.
(02-02-2020, 17:34 PM)ZIL 131 Kirjutas: Mulle tuli vastuseks: Võrreldes eelmiste piltidega on pea kuju moonutatud, kõrv puudu. Pilt on udune, liiga kollases toonis. Ju olen koronaviiruse üles korjanud
(29-01-2020, 09:16 AM)Basilio Kirjutas:(28-01-2020, 22:45 PM)olli Kirjutas: Arstid kasutavad ka neid maske. Ju siis ikka on abi. Ma pakuks, et ega viirus vast üksinda keskkonnas ellu ei jää, pigem ikka mingi tatikolli vm kehavedeliku küljes. Ja seda hoiab ju mask kinni kindlasti.Umbes nii ta on jah. Ega meditsiiniline mask eriti tihedalt näkku istu, aga püüab suurema osa tatipiisku siiski kinni, ka kandja poolt tulevaid. Haiglas kannavad maski ka need kes tatisena tööl käivad, et mitte teisi nakatada. 100% pisilasi muidugi kinni ei pea, aga abi neist ikka on. Haigestumiseks on alati vaja mingit x kogust pisilasi. Mida tervem ja tugevam inimene ning mida saamatum batsill, seda rohkem.
No vähemalt nii meid koolitati.
(04-02-2020, 20:43 PM)alrad Kirjutas:(03-02-2020, 22:01 PM)saarrand Kirjutas: Kas kellelgi on kokkupuudet vene 2 realise kartulisaputajaga? Ōigustab ennast? Kuidas toimib?Siin liiklesid järelveetavad poolakad. Endale soetasin kolmurga külge käiva,rippes,saputaja. Tuleb välja, et on Valgevene toodang (KTN 2B) ise arvasin, et on eestis koostatud, see selleks. Kartult saab taaga võetud, ainult kivist pinnast ei salli, siis kipub sidur üle viskama.Saputaja eeliseks on,et saab noppijatele portsu lahti ajada ja ise rehapulka vestma suunduda. Kaarutaja kummirattad all ja sügiseti peab värske õhu sisse saama. Ega selle infoga pole sul midagi peale hakata aga olen saputaja usku ja ei saand mitte vaiki olla.
Russil esiotsa püsti ei aja aga mul on bellal KUN-i raam ka küljes,. Panen ühe sügises pildi. Ah jaa kõrget rohtu ja pealseid ei armasta.Meie majas on ta alates 90-datest töös olnud.
(06-02-2020, 12:46 PM)qwerty009 Kirjutas: PEM on vist ainult rullis müügil? St latina 3-6m juppidena seda ei pakuta?Eks kõik veetorud on mingi 10 bari ette nähtud. Tee millest iganes. Alupex on küll latina võtta
Üks asi mida ei tahaks on see, et toru seinal kuidagi kõveralt jookseb. PEM rullist tulnuna vist enam korralikult sirgeks ei lähe ning on suht jäik?
PPR nime all on latina müüdav veetoru, väljanägemiselt selline: http://www.dzpipeindustry.com/pp-r-pipe/...8078-.html
Oskab keegi selle kohta midagi öelda?
Sinna lükkaks mingid PEM liitmikud peale: https://www.bauhof.ee/et/liitmik-kolmik-...-pl-017928
(06-02-2020, 13:35 PM)alrad Kirjutas:Selline saputaja jah, nagu pildil kujutatud.(04-02-2020, 20:43 PM)alrad Kirjutas:(03-02-2020, 22:01 PM)saarrand Kirjutas: Kas kellelgi on kokkupuudet vene 2 realise kartulisaputajaga? Ōigustab ennast? Kuidas toimib?Kas see Valgevene toode? Toda pole elusees katsuda saanud. Meil liiklesid järelveetavad poolakad. Endale soetasin kolmurga külge käiva,rippes,saputaja. Eestis koostatud 93-94 aastatel.Kartul saab võetud, ainult kivist pinnast ei salli.Siis kipub sidur üle viskama.Saputaja eelis on see,et saab noppijatele portsu lahti ajada ja ise rehapulka vestma suunduda. Kaarutaja kummirattad on all ja sügiseti peab õhu sisse saama. Ega selle infoga pole sul midagi peale hakata aga olen saputaja usku ja ei saand mitte vaiki olla.
Minu saputaja käib rippesse ja on eesti toode(arvatavasti). Panen ühe sügises pildi,kahjuks aint pool massinat on näha.Ah jaa kõrget rohtu ja pealseid ei armasta.
saarrand Kirjutas:Teen CE kategooria lube. Kuskil pidavat saama ARK eksamiks teste harjutada aga ei Leia õiget kohta, keegi teab juhendada?Seal oli,