Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Stabiilsed pöörded polegi nii väga efektiivsed. Paar efektset kiirendust ja korras. Peab kõik turbiinid maksimumi peal korraks tööle rakendama. Puhub kõige paremini tuha torudest välja.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Samas on olnud mitu juhust kus auto mis testi ei läbinud peale sinise sisse valamist andis edukalt eksami ära.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
ise roolis olen siis käiguvahetustel lasengi teadlikult pöörded 4000-4500 peale ja aeg ajalt sülitab musta kah.ka ülevaatusel õues uksetaga lasevad korra paar pöörded 5000 peale ja kui musta pole siis sõidavad sisse.ka mõõtmine oli vist 5000 rpm ja 2 korda labidas põhja.
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Uurisin kohalikust ÜV. punktist mootorratta ülevaatuse kohta ja väidetavalt alates esimesest veebruarist on kohustuslik piduritest, kus motikale kinnitatakse seadmed ja omanik viib läbi pidurdustesti, kiirusel 40km/h.
On keegi sellist testi juba läbi viinud.
Millised on võimalused, et sealt saab trummelpiduriga läbi?
Kas peaks klotse veidi kampoliga järgi aitama?
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Mõnel vanemal tsiklil ongi tehasest juba sümboolsed pidurid e. kindlasti tänapäevastele normidele ei vasta, samas aga on need tehasest nii tulnud. Mis sellistest saab? Ilmselgelt pole MNT ametil rataste kohta pidurdustõhususe andmeid - lüüakse kõik ühe vitsaga.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 3,120
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
60
04-03-2020, 18:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-03-2020, 18:57 PM ja muutjaks oli
Jesper.)
Hetke pidurinõuetes pole küll midagi tänapäevast, seesama 50%, mis aegade algusest peale on olnud. Mis siis lahtiseletatult tähendab, et kiiruselt 50km/h pead seisma saama kolme sekundiga/20 meetriga - ma isiklikult ei julgeks latipuutega normi ületava tsikliga juba isikliku naha terviklikkuse huvides liikluses osaleda, rääkimata alla selle...
Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
4
omanikul ei pruugi lubegi olla ja ei oska ka rattaga sõita.tüv-i mehed peaks ikka ise hakkama saama.teenuse eest ju makstakse
Maine:
16
sturmbannführer Kirjutas:omanikul ei pruugi lubegi olla ja ei oska ka rattaga sõita.tüv-i mehed peaks ikka ise hakkama saama.teenuse eest ju makstakse
Kuidas see ratas siis tüv punkti jõuab - aetakse treila pealt maha ja pärast jälle treila peale tagasi?
Kas järgmisena hakkatakse traktorite ja kombainide pidureid niiviisi kontrollima?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Maine:
4
kui tahan võin tuua terve kastitäie tsikleid.las kontrollivad.ka sõidukad tulevad vahel treilaga tüv-i punkti
Maine:
4
ma ei saa aru,mis uudis!
pole minu asi,mis varustus tüvi-i punktil on ja mis mitte.mina olen ju klient ja maksan.kui on kirjas ,et tsikkleid kontrollitakse,siis pole ju nendel midagi kobiseda.
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
alles eile oli uudis kus piduritesti tehes kukuti tsikliga ja haigla sõit.
Maine:
16
mlsluik Kirjutas:Walter Kirjutas:Kas järgmisena hakkatakse traktorite ja kombainide pidureid niiviisi kontrollima?
Kogu aeg on kontrollitud niiviisi...
Seadmetega, mis kinnitatakse liikurile?