Postitused: 5,827
Teemad: 742
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Erinevaid vandenõuteooriaid lugedes tuleb mul ikka keelele üks Aapo Ilvese luuletus aastate tagant.
ahistavad mind reptiilid
sisalikud võikad
varitsevad assassiinid
absoluutselt kõikjal
sest vaid mina oskan öelda
miks estonia vajus
olen keemiapilvekene
idioodi ajus
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 66
Teemad: 2
Liitus: Mar 2020
Maine:
0
25-03-2020, 22:56 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-03-2020, 23:06 PM ja muutjaks oli
Mart32.)
Eks seda näitab aeg kas ja kui ajutiselt mingid rikkused kusagile suunas liiguvad.
Loodetavasti see ei ole (veel) valdav seisukoht Venemaal, aga mõned tegelased arvavad nii ja levitavad sellist arvamust, et Venemaad hakatakse varsti ründama:
Экономика США переходит на мобилизационные рельсы.
Армия и национальная гвардия берёт под контроль крупные города. Вводится комендантский час.
Границы закрыты, граждане вывезены, посольства перестали выдавать визы.
Население напугано, запасается продовольствием и быстро приучается к жизни в режиме военного времени
Министерство обороны США впервые в новейшей истории Соединенных Штатов получило приказы по обеспечению «преемственности правительства» на случай развития пандемии COVID-19. Чрезвычайные меры включают эвакуацию персонала Белого дома в отдаленные карантинные места и передачу руководства страной "чиновникам второго эшелона". Действия предполагается развернуть по планам первоначально подготовленным и предназначенным для ликвидации последствий ядерной войны...
Google veidike konarlik tõlge vene keelest mitte aru saajatele:
USA majandus liigub mobilisatsioonirööpale.
Armee ja rahvuskaart võtavad kontrolli suurte linnade üle. Kehtestatakse liikumiskeeld.
Piirid suletakse, kodanikud viiakse välja, saatkonnad lõpetasid viisade väljastamise.
Elanikkond on ehmunud, varutud toiduga ja harjunud kiiresti sõjaajaga elama.
Esmakordselt USA lähiajaloos sai Ameerika Ühendriikide kaitseministeerium käsu tagada "valitsuse järjepidevus" COVID-19 pandeemia tekkimise korral. Erakorralised meetmed hõlmavad Valge Maja töötajate evakueerimist kaugetesse karantiinikohtadesse ja riigi juhtimise üleviimist "teise astme ametnikele". Tegevusi kavatsetakse rakendada vastavalt algselt koostatud kavadele, mis on mõeldud tuumasõja tagajärgede likvideerimiseks ...
Postitused: 1,407
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Seda kriisi on võrreldud 2 ilmasõjaga. Tuttav ütles selle peale esmapilgul päris tabavalt, et noh vähemalt ei ole seda jama vaja uuesti üles ehitama hakata, majad püsti, saavad siis kelle omaks saavad. Ja hotellid. Noh mugav. A kui järgi mõelda siis kas ikka on hea kui püsti jäävad... , krt seda teab.
Postitused: 1,289
Teemad: 23
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
Silikaat on raskesti seeditav, ahjus põleb halvasti ja on ka suhteliselt vähe likviidne kaup. Investeerimiseks tasuks midagi paremat valida.
Postitused: 1,407
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
A nad raisad ei trüki ju ! See on ainult virtuaalne null mida sa arvutist näed, nagu oma sammast olgu siis teist või kolmandat. Kui trükiks, saaks inimene tööd, kuluks materjal, peaks vedama, turvama, ladustama ja lõpuks saaks näpu vahelt läbi lasta.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
mainiks, et eelmise lehekülje viimases postituses mainitet kraam peaks ka täitsa kodumaisest piiritusest tehtud olema ja siin ka kokku villitud.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
ma olen üksjagu teist nüüd omale kätele lasknud ja peab ütlema, et väga nagu ei kuivata.
äkki on mingi glütseriinitörts sisse pandud?