Kas vaid minul ja kuidas leida lahendus.
Foorumi päisesse on tekkinud reklaamid
Pakutakse igasugu jama.
Kasutatavad seadmed on androidid ja vaatan läbi chrome.
Teistes infokanalites ja foorumites seda ei esine ainult automotos.
Mingi nipiga sai konkreetse reklaamivahendaja pakkumistest loobuda aga siis tuli järgmine vahendaja. Nüüd sellest loobudes jäi reklaami suurune tühi hall ruut sama suur nagu eelneval pildil.
Igaljuhul jama asi on.
(Seda postitust muudeti viimati: 09-04-2020, 09:49 AM ja muutjaks oli svenson.)
OK, vabandan, see on mingi viga tekkinud, see peaks olema ühes kindlas mõõdus ainult all jaluses. Sain vist ära parandatud, see google reklaami majandamise keskkond on nii keeruliseks tehtud. Ei saagi aru, kas puhta lollidele tehtud, et annad täieliku ligipääsu siis tehisintellekt otsustab, milline on parim koht reklaami jaoks... Ilmselgelt ta hakkas üle käte toimetama ja õnneks suutsin leida ka koha kust see vaikimisi kinni keerata. Ilmselt võtab mingi aja, muutus leheni jõuab.
Edit: Ehee, tavaliselt on tuleb reklaami eest paar senti päevas, aga eile on tulnud lausa 3 eurot
(09-04-2020, 10:59 AM)Peeter2 Kirjutas: Mul on Firefoxil Adblock peal ja midagi ei vilgu.
Vaba valik, mul on endal ka Adblock vaikimis peal, aga teatud lehtedel ma võtan alati maha, et natukenegi tegijaid toetada. Viimased aastad ongi serveri kulud selle eest ilusti makstud saadud.
Hetkel kukkus asi välja natukene tööõnnetusena, sest seal seadeid muutes ei kajastu need kohe lehel jne. Google surub peale oma uusi funktsioone nagu mingisugune "auto ads" mis mingil põhjusel oli sisselülitatud kui mul kästi seda koodi lehel muuta.
Minu lähenemine ongi olnud selline, et kui on reklaam, siis olgu see tagasihoidlikum ega takista lehe kasutamist. Ja olekski pigem kasutaja vaba valik sinna vajutada. Ehk kui võimalik pange automoto rohelisse nimekirja näiteks homme
(09-04-2020, 10:59 AM)Peeter2 Kirjutas: Mul on Firefoxil Adblock peal ja midagi ei vilgu.
Minu lähenemine ongi olnud selline, et kui on reklaam, siis olgu see tagasihoidlikum ega takista lehe kasutamist. Ja olekski pigem kasutaja vaba valik sinna vajutada. Ehk kui võimalik pange automoto rohelisse nimekirja näiteks homme
Jälle reklaam kiusab.
Üks tükib ülevalt alla jq vaikselt vajub peale.
Teine tuleb alla mingi omapärase otsingu akna laadse moodustusena.
Seda siis telefoniga (android) vaadatuna.
Mul on ekraani alla nurka kuidagi tekkinud mingi kast, selle sees on lipiku kujutis ja kiri GAZ24 või ZIL 131 näiteks. Selle kasti saab ristiga kinni panna, aga kohe varsti tekib uuesti.