Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
aitüma. jälle targem. 209 oli.
Postitused: 109
Teemad: 7
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Tere! Hädasti vaja veljevõtit MTZ traktori velje mutritele, nii esimesele kui tagumisele( 32 ja 30 padrun). Netipoodidest leidnud ei ole. Kust leida, või pakkuge.
Terv
Postitused: 2,709
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Miskipärast arvasin et tegu millegi erilisema kui tavalise padruniga.
Mul erilisi suuremaid võtmeid mõned.
Postitused: 109
Teemad: 7
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Pidin ikkagi poodi minema. Saaremaal seda väga teha ei tahtnud. Kõige suurem mure oli 3/4 padruni varrega, mis poleks narre. Aga nüüd 32 padrun ja korralik 3/4 padruni vars olemas.
Postitused: 427
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Metabo väike 125mm kettaga ketaslõikur kõrbes ära, reduktor korras, on kellegil äkki reduktori rikkega , saaks ühe kokku ehitada?
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 3,044
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
57
Ei saa aidata muu, kui soovitusega. Mina sain kunagi ammu kasutatud metabole reduktori Stokkerist, kuid hetkel tuleks ilmselt odavam osta 49 eur eest Makita GA5030R (Espakis vähemalt kliendikaardiga). 720W, lõikab lihvib ja oma väiksuse tõttu saab väga edukalt ühe käega kasutada. Mul 3tk kasutuses, et mitte aega raisata ketta vahetusele.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 427
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Ûtleme nii , et mõistlikum ja soodsam on uus osta.Aga ...Mingi selline vanast ajast jäänud komme on see , et kôik peab ju ära remontima.Ilmselgelt olen tänapäeva tarbimisühikonnas ajast maha jäänud.Pean hakkama õppima asju minema viskama.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 2,709
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Kui su eesmärk on muretult tööd teha siis kindlasti uus, mul üks tuttav ehitaja ostis alati enne uut, suuremat objekti omale uued drellid, lihvijad jne, odavama otsa omad muidugi metabo jne...
Kui ehitus valmis siis müüs või jagas laiali.
Minagi sain sealt omale drelli, mille peale puhastust ja juhtme lühemakslõikamist sain korraliku töölooma. Aga kui otsustad vana lappida siis su edaspidine töö saabki olema tööriista lappimine, tavaliselt lähevad järgmiseks ka muud sõlmed, nupp, juhe kulub läbi jne.... aga seni saab ju tööd teha.
Postitused: 5,364
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
74
Nutan ja naeran. Vaja veneaegset maki mikrofoni MD-200,201 või analoogset toodet. Välimus ei ole oluline.
Tel.56956013
Postitused: 1,285
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Ega kellelgi pole üle garaazi kruustange, nõukaaegseid? Hakkab ära tüütama see hiina pask... ei pea rauahinnaga olema muidugi
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Postitused: 319
Teemad: 3
Liitus: Jan 2015
Maine:
5
Osta.ee on mõned pakkumisel.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
Oskab keegi suunata, kus kohast saab head kummimaterjali kasvuhoone ukse tihenditeks (pehme ilmastikukindel kummiriba)
Midagi analoogset nagu pildid. (originaal sai 5 aastaga päikese poolt ära söödud)
Ratta õhukumme veel ostma ei kiirustaks
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 614
Teemad: 4
Liitus: Oct 2009
Maine:
7
Mina olen kahed kruustangid saanud vanarauast, ühed olid toodud koos freespingiga.Viimastele tegin nn.pintsliremondi+lihvisin pakid ja reguleerisin kelgu lõtku ning vahetasin lauapeal olevatega välja.Samasuguseid müüb keegi kuulutusportaalides 350€.Teised 120 kg müüsin ära.Aga teema juurde,kui teaks millised vaja võib midagi leida.