Postitused: 100
Teemad: 32
Liitus: Apr 2005
Maine:
2
Tere!
Mul on üks moskvich 427, ilma dokumentideta ja arvelt maas. Kas on üldse võimalik seda uuesti arvele saada?
Marek
5137369
1:1 ja 1:24 vanaautode ja V12 kollektsioneerimine
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
ostuleping näppu ja visiit ligemasse ark büroosse annab kindlama vastuse kui foorum.
nendega saab vajadusel ka juhet pidi suhelda.
Postitused: 3,687
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
13-05-2020, 18:52 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-05-2020, 18:54 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
(13-05-2020, 18:20 PM)diesel Kirjutas: ostuleping näppu ja visiit ligemasse ark büroosse annab kindlama vastuse kui foorum.
nendega saab vajadusel ka juhet pidi suhelda.
Nii lihtne ongi ja vaikimisi saab. Registriga seotud toiminguid ja täpsustamisi teeb register - foorumis võib jutustama ja arvama jäädagi, tulemit aga sellest ei sünni. Kui ostulepingut pole (Sul isegi on), selgitad, kuis omanikuks said. Loogiliselt võtad vastutuse võimalike võlaõiguslike nõuete eest. See pole registri roll - registripidaja peab lihtsalt registrit.
Kui dokumendi kätte saad, siis anna siingi teada - on järgmistele faktipõhine viide.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 321
Teemad: 3
Liitus: Jan 2015
Maine:
5
Seda viimast lahendust võiks keegi juuraharidusega kommenteerida, kas läheks nõnda läbi? Mul ka üks sõiduk tegelikult vedelemas, millel dokid puudu.
Postitused: 1,333
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
47
Mida sul igada on, kui sul ostu-müügi leping olemas. Omand läheb üle ostu-müügi lepinguga, mitte registri kirjega.
Probleem pole ju omandis, probleem on registris arvele saamises.
Postitused: 10,870
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
137
Enne 2010 sai veel avaldusega arvelt maha. Seega tasub esmalt uurida MNT büroost. Hetkel kontaktivabalt, aga varsti saab võib-olla ka lauale nõjatuma minna.
Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
5
omades halbu kogemusi mnt.ametiga,soovitan kohapeale minna ja küsida.kirjade saatmine on mõtetu! kui tuleb sinu jaoks soodne otsus,siis tuleb tegutseda KOHE. mnt.amet suudab oma otsuseid ja protseduuri reegleid muuta päevadega ,rääkimata aastatest.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
See vallasasja seadus täitsa kehtib ka maanteeametis.
Ma uurisin mingi aeg ühte haagist ja öeldi samuti, et kui see on olnud minu käes 5aastat ja mul on tõend politseilt, et see ei ole tagaotsitavate asjade hulgas siis astu aga kohale ja vormistame ära...
Postitused: 219
Teemad: 54
Liitus: Mar 2005
Maine:
0
Kuidas selle asjaga tänaseks on teemasid arenenud ja kogemusi (nii foorumlaste-taotlejate kui äkki menetlejate omi) kogunenud ? Et kui on kas laadalt ostetud, okidest-dokidest ostetud või muul teel saadud-leitud-omastatud täiesti tavaline komplektne toimiv IZ Planeta ilma igasuguste paberiteta (nagu neid ilmselt aegajalt puuriitade tagant ja kuuridest veel mõnda aega välja tuleb), siis missugused võimalused üldse on ? Missugusel teel peab ta olema omastatud ja see ka siis missuguse seletuskirjaga seletatud, et MNTA kõige suurema tõenäosusega rahule jääks ja soostuks sõiduki registrisse võtma? Kas on üldse mingit lootust ?
Postitused: 149
Teemad: 5
Liitus: Jul 2007
Maine:
1
Hea teema , olen minagi mõelnud kuidas on osta.ee kaudu soetatud masina võimalused. Seal tekib ju tõestatud ostumüügi tehing kas selle alusel on võimalik hakata edasi minema. On kellelgi kogemusi