Postitused: 24
Teemad: 5
Liitus: May 2018
Maine:
0
Seda viimast mainitud värvipüstolit siis oled ainult värviks või ka lakkimisel kasutanud? Vaatan samuti miskit endale aga valik üsna kirju.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
31-08-2023, 15:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-08-2023, 15:34 PM ja muutjaks oli
Aare R..)
Kasutasin ka lakkimisel ja toimis ka selleks väga hästi. Eks ma ju mõtlesin ka, et võtaks mingi veel kallima DeVilbissi või Sata vms, aga kuna mul oli teada, et see väga räiget kasutust ei saa, siis vähemalt seniste kogemuste põhjal on see küll vähemalt hinna-kvaliteedi suhtes piisavalt hea.
Muuseas, kui rääkida hinnast-kvaliteedist, siis see on päris hull, palju selle hind tõusnud on- kui mu mälu mind ei peta, siis ajal, kui mina selle ostsin, oli selle letikas 190€ (mina sain kätte 150ga), nüüd aga vaatan, et veidi alla 300€! Iseenesest pole selles küll midagi üllatavat, aga siiski.
Krundi jaoks on mul 3 aastat tagasi 30€ maksnud 2.0 düüsiga püstol.
Postitused: 59
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
Hinnatundlikule kodukasutajale julgeks ise soovitada ka Amazoni vahendusel Astro toodangud. Ise tellisin omale Eurohe 1.3 mm ja olen igati rahul. Tõsi minu varasem kogemus piirdub selle alla 20 eurose hiinakaga, kallemaid asju pole kasutanud. See Astro oli koos transpordi ja käibemaksuga ~125 eurot. Osad kiidavad uuemat Astro Evot püssi veelgi rohkem kui HE'd, hind on ka natuke kallim. Mõlemate kohta on nii juutuubis kui ka guugli vahendusel arvamusi leida (Amazonis ka ilmselgelt).
Postitused: 1,295
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Arvata on, et kulunud DeVilbiss on parem kui väga odav hiinlane Aga kui rääkida sinutorust, siis seal on üks asjalik kanal (Paint Society), mida ma olen ka vaadanud ning kus tüüp kõiksugu asju korralikult lahti seletab ning seal tõi ta näite, kuidas nende kõige odavamate asjadega saab- tuli väga hea välja, seega loomulikult on kogemus oluline. Kusjuures see tüüp suutis isegi aerosooliga väga ilusa tulemuse saada- see juba keerulisem teema.
Nagu ka ütlesin, siis kunagi krooni ajal sai üks üliodav püstol K-Rautast ostetud ja peale üht kitselaksu tegin oma autol esiotsa ise korda ja seda varem väga püstolit mitte näppinuna- sai see ka väga hea, aga eks seal oli kindlasti ka algaja õnn mängus.
Muuseas, mis DeVilbissi puutub, siis see on ka üks toode, mida kõvasti kopeeritakse- 100€ tutika püstoli eest ei ole ju reaalne, kui poes on nad praegu vast juba sinna tonni alla.