15-04-2020, 18:09 PM
Kuidas arengud on? Kas belestist on vastuseid?
(15-04-2020, 18:09 PM)maisalup Kirjutas: Kuidas arengud on? Kas belestist on vastuseid?Mootor koha, saabudes DPD pani maha täiesti ümara papist kera mis oma algkohast lahkudes on kandiline. Õnneks kõik oli terve sees. Bel-EST hind oli sama mis Traktors24.lv, aga kuna Eestis polnud kõike kohal, siis võtsin kõik juba Traktors24.lv-st. Tulid kõik kenast kohale. Täna vaatasin kas kokku sobivad ja on õiged asjad. Tundub, et kõik klapib, kaugused sobivad, augud klapivad, ainult kokku laduda. Mul pole sobivaid polte, homme balticbolt-i toon sobivad poldid. Tellitud sai ka uued sidurikettad, Atlant, need on tsipa jämedamad, metallist, ehk peavad paremini. Sidurikoda vajab järeltöötlust, see on tehases väga karedaks jäätud lõikekohtades, aga ei midagi ületamatut. Ehka saab nädalavahetusel mootori peale, reduktoris ja ülekandes õlid vahetatud.
(23-04-2020, 20:39 PM)maisalup Kirjutas: Mis hinnaks küsiti? Saatsin ka sinna päringu, aga vastust ei ole. Plaanin juba lätist tellima hakata. Seal 184eur oli hinnaks05-1601022 -tihend
(09-05-2020, 17:53 PM)inc Kirjutas: Soovitan soojalt sellise pumba hankida, väga mugav vahend sellesele mootorile õli lisada.See probleem kimbutab mitme masinaga, kus õliava on ca 10-12 mm jämmusega, kas selle pumbaasjanduse tööpõhimõtet ka seletada on võimalik ja linki, kust võiks saada, no vähemalt nime.
(11-06-2020, 19:57 PM)meli666 Kirjutas: Kus sellist MTZ-05 niidukit müüakse ja palju orienteeruv hind?[/url]http://www.aaretehnika.ee/
(15-06-2020, 20:39 PM)Gravity Kirjutas: Küsimus niiduki kohta. Mis siis juhtub kui lasta teraga kändu vms ? Nö Lääne niidukitel läheb tera adapter katki ja hullemal juhul väntvõll kõveraks + lööb hooratta kiilu ära.Peale reguleerimist töötab nii vaikselt, et ainult mootori põrin ja muru sahinata on kuulda nice! Õnneks viilima ei pidanud midagi. Niitmise kvaliteet, super. Kuna tegu on muruniitjaga ja oma aiaga, siis kännu või kivi muret mul ei ole. Aga, igaks juhtumniks sai rihm sedasi seatud, et kui tõesti midagi leiab, siis peaks rihmast nii palju ikka järele andma. Kiil peaks olema see mis järgi annab. Meil oli kunagi üks jaapani seade, selle olid kõik ülekanded oma kindla tähistusega kiiluga, kui tekkis ülekoormus, siis lõikas kiilu läbi. Nüüd on servomootorid nende asemel, jälgivad ise vooludega koormust jne. Kvaliteet on väga robustne. Ei soovita seda masinat kellelegi kellel mutrivõti peos ei seisea, sest hooldust sellele vist lähima 800km sees ei leia
------
Belarus motoploki kaasajal tehtud tarvikud ongi suhteliselt jubeda kvaliteediga. Neid vist teeb mingisugune allhanke töökoda kus kõigil on kõigest sügavalt pohh . Olen näppinud/remontinud uut lumepuhurit ja rootor niidukit.
Olen nõus, et kui ise kõik lahti võtta ning viilida ja nokitseda+ natukene ümber ehitada siis saab väga hea ning tummise asja. Reduktoritega on see häda, et seal on sirged kald hambad ning reguleering on õnne küsimus . Samuti oli sees mingi eriti kehv poolkivistunud tehasemääre , mida pandud ainult näpuotsaga - pange uus ja Lääne oma.