Postitused: 1,141
Teemad: 268
Liitus: Feb 2003
Maine:
9
kolvi ja rõngaste vahetamisel ei ole mingit mõtet kui kohe hakatakse sussi ringi laskma... uued detailid tuleb korralikult sisse töödata! mõni ime siis et ei tööta ja kaua vastu ei pea
Jawa 350OHV, Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20/Mustang, Jawa Robot, Jawa Perak, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559/Super Sport, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638, Velorex 16, 2x Riga, ET-600, Moskvits 2140 '79 ...
hmmm krt kolb ja rõngad ikka korras vaatasime järgi juba lihtsalt poos kinni ja mu oma arust tark isa arvas te ei juhtu sellega midagi ja tema oli see kes ketta all ringi lasi , jupid jäid õnneks terveks, aga nüüd tekkis mingi kolin sisse ja käima ei saanud , isegi mitte joostes sest taguratas oli lihtsalt plokkis( sidur lahutab korralikult) vajan jätkuvalt abi!!!!!! ple vaja mõliseda et \"kas sa midagi asjade sisse töötamisest oled kuulnud.......??\" tean isegi et tuleb sisse töötada.
Postitused: 745
Teemad: 44
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
oi teid nokki küll,arvatavasti heitis splint hülsi ja kolvi vahele tuttu,mis pole üldse hea juhtum.
metallmees
Registreerimata
kui see patt pole, siis mis masinaga tegu on.....
FlammablE
Registreerimata
Kas lahutatud siduri korral on tagaratas plokkis? Kui nii, siis vaata käigukast üle.
Muidu võta mootor korra lahti ja vaata, mis tal viga. Kui mootor täiesti kinni, siis pole mõtet teda jõuga lahti kangutada või plokkis tagurattaga ringi joosta. Võta vaikselt lahti ja vaata, mis valesti on.
Postitused: 398
Teemad: 41
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
äkki ostsid ikka natuke liialt suure kolbi mis kuumenedes liialt paisub ja kinni poob
Siin kasvab eesti meeste sugu ja sammub vabadusele, siin kasvab priskelt eesti neiu ja sirgub eesti mehele!
ei tea ie usu et liiga suur kolb sest kõik sai üle mõõtetud nagu ilusti ja kontrollitud , tegu mudu Stellaga , seda splinti peab uuurima ja miks see hea juhtum pole siis kas seda ei saa ära vahetada kudagii?mingi raske töö?
Postitused: 745
Teemad: 44
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
splint tõmbab hea soone sisse kui ta sealt jooksu otsustab panna.Ja silindri-kolvi mahavõtmisel vaata,et splint karterisse ei kargaks.
ei mitte teise kägiu sisse panemise ajal ple taguratas plokkis vaid näiteks kui üritan joosta käima , noh panen käigu sisse ,vajutan siduri alla ja hakkan jooksma siis ma seda mitte teha ei saa sest taguratas plokkis aegajalt hüppab lahti teeb nõksu ära ja jälle plokkis.
no ma tean isegi et millekis viga on aga seda küsin ma teilt et milles siis?
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
kui ka siduri lahutamisel on ratas plokkis siis kontrolli üle käigukast ja kindlasti ka sidur
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 398
Teemad: 41
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
püha riist ja viletsus. võta mootor laiali ja vaata mis viga siis. 1-2 tunni töö ju
Siin kasvab eesti meeste sugu ja sammub vabadusele, siin kasvab priskelt eesti neiu ja sirgub eesti mehele!
njah a mis jubinatele tasuks silm peale visata?
olen elus ühe korra mootori lahti võtt ja ei jaga veel ästi ära mihuke ta olema \"peaks\" minu silmajärgi kõik tundub õige olema a sidurit mul oligi plaanis uurida