Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Juba mõnda aega olen kuulanud ja mõelnud, et Toomas Uibo esituses Wicked Game sobib siia ikka ülimalt hästi, vähemalt minu arvates. Hea, lausa kuradi hea.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 2,275
Teemad: 11
Liitus: Oct 2008
Maine:
65
Our century
Of insanity
Wasted values
Of society
Rising energy
Banned anxiety
Leading visions
To reality
Postitused: 2,275
Teemad: 11
Liitus: Oct 2008
Maine:
65
Juunikuu ja jupike juulitki juba on möödunud üht hiiglama head raadiojaama kuulates. Tööl, kodus, puhkehetkel.... igas asendis, öösel ja päeval.
Pleilistist kostab ka vahel Suzi häält ja see on hiiglama hea nostalgialaks. Seda enam, et proua tähistas kuu aja eest väärikat sünnipäeva.
Millegi pärast olen armunud just selle plaadi sisusse. Ju siis läheb rohkem hinge, kui kõik muu, millel kange glämmi mekk man.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
Kunagine "publikusse kuseja" suudab vägevalt üllatada.
Läheb parmaks, nagu hää konjak
vabal ajal painutan kaablit...
Maine:
130
Lugu lihtne ja pill otse, teinekord muud polegi vaja..
Ulila Jäärada FB
Postitused: 640
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
9
29-11-2020, 22:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-12-2021, 02:44 AM ja muutjaks oli
E303.
Muutmise põhjus: video lingi uuendamine
)
Tänasega algas taas ametlikult jõuluaeg ning siin üks vähetuntud vana jõululugu aastast 1983 , kuid minu lemmik juba mitmeid aastaid .
NB.-Riigiaparaadi hammasrattad ja väntvõll vajaks kiiremas korras remonti.
Postitused: 5,832
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Üks hiljutine leid.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
130
Prantsuse keele austajana (üleüldse erinevate keelte ja murrakute austajana) lisaks siis ühe Alizee loo Moi Lolita... Kummitab juba mitu kuud...
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Võivad ilusad lood olla. Rikkusin oma kuulmise randaali ketta-ste vahetusel. Tulin põllult ära. Ühel Rubini kettal lõppes laager. Kolkisin maha, uus asemele. Ei hakanud kõrvaklappe otsima ühe laagrivahetuse pärast. Aga veel teine ja kolmas ketas lopendas, ka vahetasin laagrid samamoodi. See kirikukella hääl oli ebamõnus küll, ah läheb üle. Aga ei läinud. Nüüd neljas kuu juba umbes üle 500Hz hääled üks särin vaid. Sõidul kõrvalistujaga rääkimine ei tule valja- ei saa enam sõnadest aru. Vinguanduri töölehakkamist ahjukütmisel näeb tulukese vilkumisest jne. Minul pole palju jäänud, aga teie hoidke küll kõrvaaklapid käepärast. Ja traadikeevitusel ei maksa maskita midagi ette võtta, ka silm on õrn värk..
Maine:
130
Valdavas osas vähemalt minu muusikaline eelistus pärineb blues'i valdkonnas, blues & rock'roll jne ning kui sinna on kaasatud kontrabass, suupill, kitarr ja drummid siis rohkemat polegi vaja...
Lubage esitleda perekondlik muusikakollektiiv suurbritanniast - Kitty, Daisy & Lewis.
Ulila Jäärada FB
Maine:
130
Vaadake, kuulake, ehk meeldib. Mulle selline ehe ja mahe asi sobib igatahes.
Ulila Jäärada FB
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
(05-01-2021, 18:05 PM)mlsluik Kirjutas: Vaadake, kuulake, ehk meeldib. Mulle selline ehe ja mahe asi sobib igatahes.
Ma neid juba 5+ aastat jälginud/kuulanud. Hea kokkumäng neil. Super tänavamuusikud.
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Leidsin natuke AC/DC-d ja natuke Bad Männersit. Mingu neil hästi!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.