Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
(17-01-2017, 15:26 PM)stihl Kirjutas: Krt, BF109 mootori ajasin ühe teise Messeriga segamini, jah. Sel ikka mersu mootor oli.
Fw190
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.
Postitused: 1,837
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(17-01-2017, 23:42 PM)veix__ Kirjutas: Mis seal huvitavat oli näiteks? Omal millegi vanemaga kogemust pole kui Juku ja 286-d. Hetkel vanematest arvutitest on olemas vaid üks selline, millel monitori küljes all on arvutikast, peal on Win 95, töötab. Ei teagi mingeid tehnilisi andmeid, võibolla 100 Mhz (või veidike vähem) protsessoriga on, seega mitte just igivana.
Esimeste põlvkondade Mac nt. (nagu all pildil) on friikide silmis vägagi hinda läinud - selliseid ei tasu ripakile jätta.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 5,845
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Millalgi 90ndate teises pooles tuli Tartu Ülikooli üliõpilasesindusse terve partii selliseid kasutatud Mac'e jagamiseks. Neid siis jõudis tuttavate ja vähemtuttavate tudengiteni.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 2,659
Teemad: 265
Liitus: Mar 2004
Maine:
30
Kas keegi kogub kandilisi joogiklaase, selliseid , mis olid vanasti sööklates? Käisin ühes vanas majas, milleomanik hiljuti suri ja nüüd pärijad müüvad kõike, mis seal oli. Ja seal on umbes 33 vanaaegset kandilist joogiklaasi, tunduvad olema täitsa uued. Huvitav on see, et enamus nendest on erinevad, tegumood, vabrik, maht - väga palju erinevaid. Mahud nii umbes 150-200 grammi, 100-grammiseid ei ole. Ei olnud aega pikalt neid uurida, ma arvan, et enamus on erinevad, korduvaid ainult mõned. Kogu sellehunniku eest tahetakse 100€, minu jaoks liiga kallis ja koguma ma neid klaase ei hakka. Aga ehk oleks see mõnele kogujale hea leid. Kui on huvi kellelgi, siis minu kaudu saab kontaktid ja võin ka aidata äri ajada. Pärijad ei ela Eestis ja käivad siin harva.
Postitused: 619
Teemad: 85
Liitus: Apr 2009
Maine:
6
arvan et algsed kandilised ikka lorupi kätetöö.
Postitused: 6,915
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(31-08-2020, 22:06 PM)JaakH Kirjutas: eesti tehnikaajakirjad (tehnikamaailm autoleht jne)
mul võib pööningul ühtteist huvitavat olla....
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.