02-09-2020, 07:51 AM
tere,et mu pudelikollektsioon jõuab juba 3-tuh.piirini siis on puudu nõuka aja pärlid; sonzedar,merizor,ykrainskaja stepnaja,streletskaja-oleks hea kui oleks veel täis pudelid.äitäh.
(02-09-2020, 07:51 AM)näkisepp Kirjutas: tere,et mu pudelikollektsioon jõuab juba 3-tuh.piirini siis on puudu nõuka aja pärlid; sonzedar,merizor,ykrainskaja stepnaja,streletskaja-oleks hea kui oleks veel täis pudelid.äitäh.Pakkuda pole aga siis olid müügil: budafok brändi, puertoriiko rumm, zista wodka wiborova ja kõik ei meenugi. Õigekirja ei mäleta.
(02-09-2020, 07:51 AM)näkisepp Kirjutas: tere,et mu pudelikollektsioon jõuab juba 3-tuh.piirini siis on puudu nõuka aja pärlid; sonzedar,merizor,ykrainskaja stepnaja,streletskaja-oleks hea kui oleks veel täis pudelid.äitäh.
(02-09-2020, 07:51 AM)näkisepp Kirjutas: tere,et mu pudelikollektsioon jõuab juba 3-tuh.piirini siis on puudu nõuka aja pärlid; sonzedar,merizor,ykrainskaja stepnaja,streletskaja-oleks hea kui oleks veel täis pudelid.äitäh.
(02-09-2020, 11:04 AM)tõnn Kirjutas:(02-09-2020, 07:51 AM)näkisepp Kirjutas: tere,et mu pudelikollektsioon jõuab juba 3-tuh.piirini siis on puudu nõuka aja pärlid; sonzedar,merizor,ykrainskaja stepnaja,streletskaja-oleks hea kui oleks veel täis pudelid.äitäh.
Mul on üks selline üle, lausa jalus.
https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=133301674
Vastutasuks ei soovi midagi.
Homme-Ülehomme saaksin tuua Tallinna ja jätta kuhugi uut omanikku ootama.
(02-09-2020, 17:32 PM)isandpauk Kirjutas: Kas keegi siin tulemasinaid ka kogub? Toodi mulle kunagi ammu igasuguseid ~7 kilo ja ei ole jõudnud veel ära anda. Midagi super-erilist need ei sisalda aga ega ma nende eest midagi saada ka ei taha. Ise kogun päeval tervet mõistust ja õhtuti üritan päevaga kogutust enamuse unustada.Mingiaeg pakkusin ka üht kingakarbi täit, a huvi puudus. Äkki seekord õnnestub.
(02-09-2020, 23:53 PM)indrek1000 Kirjutas: Kunagi proovisin eurosid koguda... Mündid kipuvad igaüks eri nägu olema.Ka kupüürid on ise nägu .Krt Üritan koguda ,aga üle paari tonni ikka ei saa.
(03-09-2020, 14:13 PM)tõnn Kirjutas: ...Vot selle garaažipinna ülekoormamise kirjeldusega meenus kohe üks väga hea näide ühe Pobeda müügikuulutusest, kus garaažis lisaks hobiautodele on ka "äärmiselt vajalikud" nõukogude mänguautod, vanad raadiod jms. kollektsioneerimisobjektid: Link oksjonile
Kodus lööb muidugi reaalsus jalaga selga, garaasis pole enam kohta, kuhu võiks istuda või midagi suuremat panna.
Teine õnnetunne valdab mind siis kui olen suutnud kellegile midagi ära anda või maha müüa, et jälle on mõni asi omale uue elu või peremehe saanud.
Edu kogujaile
Võidab see, kel surres rohkem asju!