24-08-2020, 15:22 PM
Oleks aiatraktorile vaja vertikaalse võlliga mootorit. Sobiks mõni suurem muruniiduki mootor või murutraktori mootor...
(31-08-2020, 12:21 PM)isandpauk Kirjutas: Oleks vaja ümmargust pöörlevat alust diameetriga ~30-37,5cm. Mida õhem, seda parem. Tordialused ei sobi.eniromet jääkidest äkki leiad,treial treib ja olemas?
Meenuvad nõuka-aegsed treeningvahendid, kuhu jalgupidi peale roniti. Kahjuks pole mul ühtegi, et nende sobivust kontrollida.
(31-08-2020, 12:21 PM)isandpauk Kirjutas: Oleks vaja ümmargust pöörlevat alust diameetriga ~30-37,5cm. Mida õhem, seda parem. Tordialused ei sobi.
Meenuvad nõuka-aegsed treeningvahendid, kuhu jalgupidi peale roniti. Kahjuks pole mul ühtegi, et nende sobivust kontrollida.
(05-09-2020, 14:12 PM)Sax Kirjutas: Kas keegi teab juhatada kust võiks leida furgooni tagauksed furgoonile 2,55 X 2,55 m. Soovitavalt koos raamiga.Kammi veisbuuki. Mul viskab aeg ajalt mingi kasutatud furgoonide müüja oma kuulutusi. Ehk müüb ka varuosi.
Mida õhemad ja kergemad, seda parem (ei pea olema külmiku omad) Kõrgus võib kõrgem ka olla
Tasuta ei soovi, aga furgoonitehasest uusi ka ei raatsi tellida (äkki kellelgi pealisehitus prügisse minemas)
Terv, Sax 51 O2 932
(07-09-2020, 20:26 PM)Daff Kirjutas:Jajah, kuskil Jüri kandis see veokalammutus on.(05-09-2020, 14:12 PM)Sax Kirjutas: Kas keegi teab juhatada kust võiks leida furgooni tagauksed furgoonile 2,55 X 2,55 m. Soovitavalt koos raamiga.Kammi veisbuuki. Mul viskab aeg ajalt mingi kasutatud furgoonide müüja oma kuulutusi. Ehk müüb ka varuosi.
Mida õhemad ja kergemad, seda parem (ei pea olema külmiku omad) Kõrgus võib kõrgem ka olla
Tasuta ei soovi, aga furgoonitehasest uusi ka ei raatsi tellida (äkki kellelgi pealisehitus prügisse minemas)
Terv, Sax 51 O2 932
(07-09-2020, 20:30 PM)Telc Kirjutas:Aga kui küsida tohib ,siis miks ise veekindlast vineerist uusi ei tee? Vaja 2 tahvlit vineeri, meie käest saad kaubastada 18 mm materjalile U karp tihendi kõrvadega. Kui vanu kasutada ei saa, siis saad osta ka lukud ja hinged. Ilmselt tuleb kallim kui vanad uksed aga kindlasti saad kobedamad. Tihendid ei leki, luku ja hinge plastist puksid korras.(07-09-2020, 20:26 PM)Daff Kirjutas:Jajah, kuskil Jüri kandis see veokalammutus on.(05-09-2020, 14:12 PM)Sax Kirjutas: Kas keegi teab juhatada kust võiks leida furgooni tagauksed furgoonile 2,55 X 2,55 m. Soovitavalt koos raamiga.Kammi veisbuuki. Mul viskab aeg ajalt mingi kasutatud furgoonide müüja oma kuulutusi. Ehk müüb ka varuosi.
Terv, Sax 51 O2 932
(27-09-2020, 22:48 PM)nastik Kirjutas: Kuna Soome nüüd enam muidu kui töösõidu pärast ei lasta siis küsin, et kas keegi, kes seal tööl käib oleks nõus Espoost Tallinnasse ära tooma 60 tulikivi tellist? Maksaksin selle teenuse eest näiteks 70.-http://www.ploomid.ee/
(30-09-2020, 10:13 AM)pen.skar Kirjutas: Abja Elamu sibipütil juhtus
Aga mootori osas tehke pakkumisi!
(30-09-2020, 10:13 AM)pen.skar Kirjutas: Abja Elamu sibipütil juhtus aps- plokikaane mingi mutika keevitamisel käis suur pauk ja pildus tõukuritopsid välja, mootorokorpuses praod. Bensupump oli ilmselt vigane olnud. Keevitajamehe saab ukrainast uue, kui praegune veel maapeale pole langenud. Aga mootori osas tehke pakkumisi! Minu oma küll põlati ära- kakskümmend aastat seisnud ja käis liiga kergelt vändast ringi.