Postitused: 1,834
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
v6sa Kirjutas:Pumba klapid on kulumaterjal, eriti meie "standardile vastava bensiini" puhul. Igaks petteks kontrolli ka mootoriõli: kui see on bensune, on ka membraan kahtlane.
Kas klassikalise vaz bensupumba puhul millel mustast eboniidist vahetükk ning selle sees tõukurvarras saab membraani purunemise korral bensiin üldse karterisse sattuda või oli pumbal allosas drenaaziava?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Need pumbad lasid membraani lekke korral jalast bensiini mööda külge alla.
Tuldki võtnud masinad selle pärast.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,288
Teemad: 23
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
10-09-2020, 12:09 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-09-2020, 12:12 PM ja muutjaks oli
Mahno.)
Minu 2104 tegi küll roostes toruga sellist nalja, et ei saanud käivitades bensiini kätte. Mingit valju haisu ei olnud. Võimalik, et auk oli piisavalt väike selleks, et bensiin välja ei tungiks, aga piisavalt suur, et õhk sisse saaks. Kusjuures kui auto parkida nii, et saba kõrgem kui nina, häda ei olnud. Kui käima sai, sõitis ka muretult. Toru vahetus kaotas kõik anomaaliad.
Pumpasid on erinevaid, kellel on drenaaziauk, kellel ei ole. See eboniit on vist mõeldud termoisolatsiooniks, et kuuma mootoriga seistes ei tekiks pumpa bensiiniaurudest korki, mis pumbata ei lase.
Postitused: 40
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
0
Tere jälle, kenat uut aastat teile kõigile! Auto puhkab garaažis ja eBays vaadates hakkas mind huvitama White Wall. Nüüd tuleb kindlasti hulk lolle küsimusi, aga loodan, et te väga kurjaks ei saa.
Mis te kostate enda kogemustest, kas need peavad vastu ka, olen kuulnud, et mõnel olla need sõiduajal katki läinud. Nagu ma olen aru saanud, siis tuleb rehv tühjaks lasta ja velje vahele panna need, aga kas ennem tuleb mingit mõksiga rehvi puhastada ka?
Üldsegi, kas soovitate neid 05le osta või on need mingi uhkema masina jaoks?
Postitused: 2,487
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
04-01-2021, 09:36 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-01-2021, 09:36 AM ja muutjaks oli
DevilDeVille.)
Laadalise alla sobib whitewall plekkveljega igal tuhandel juhul paremini, kui suvaline moodne(loe: silmast oksetkiskuv) võluveljo. Korrektselt paigaldatuna ei juhtu nendega miskit, täiendava meelerahu võtmes on neid ka lisaks liimitud.
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
tänapäe kõigile kangesti meeldivad need valged võrud jah miskipärast.
minu nooruspõlves, sügaval vene ajal, neid näha polnud ja seepärast
tunduvad nad mistahes vene masina külge sobivat sama "hästi" nigu sadul sea selga.
ja mõistagi ei taha ma eelneva jutuga kuidagi teiste inimeste maitseid ja soove maha teha.