13-10-2020, 17:12 PM
Natuke ikka võiks kottida, lihtsalt teistega arvestamise mõttes. Ma arvan et neil "kihutavatel metsakatel" on spidomeetrid veel rohkem korras kui suvalisel sõiduautol
(13-10-2020, 16:08 PM)v6sa Kirjutas: Kus spidomeeter on taadeldud? Kas rehvirõhud kontrollid iga sõidu eel või ainult kord päevas?GPS-iga loomulikult kontrollitud. 86-87 reaalne kiirus. Ma isegi ei viitsi hakata vaidlema, reaalselt sabasid ka mu järgi ei teki. Oma probleem kui mõni torbik mööda ei suuda sõita.
(13-10-2020, 18:06 PM)Peeter2 Kirjutas:Ei sõida ju(13-10-2020, 16:08 PM)v6sa Kirjutas: Kus spidomeeter on taadeldud? Kas rehvirõhud kontrollid iga sõidu eel või ainult kord päevas?GPS-iga loomulikult kontrollitud. 86-87 reaalne kiirus. Ma isegi ei viitsi hakata vaidlema, reaalselt sabasid ka mu järgi ei teki. Oma probleem kui mõni torbik mööda ei suuda sõita.
Ma ei näe, et ma peaks veel lisaks teistega kuidagi arvestama, kui sõidan reeglite järgi max kiirusega.
(13-10-2020, 18:23 PM)Laurts Kirjutas:Sama,ei sõida ju!! Pane püsikaga 95 peale ja siis sõidad reaalselt 90-nega.(13-10-2020, 18:06 PM)Peeter2 Kirjutas:Ei sõida ju(13-10-2020, 16:08 PM)v6sa Kirjutas: Kus spidomeeter on taadeldud? Kas rehvirõhud kontrollid iga sõidu eel või ainult kord päevas?GPS-iga loomulikult kontrollitud. 86-87 reaalne kiirus. Ma isegi ei viitsi hakata vaidlema, reaalselt sabasid ka mu järgi ei teki. Oma probleem kui mõni torbik mööda ei suuda sõita.
Ma ei näe, et ma peaks veel lisaks teistega kuidagi arvestama, kui sõidan reeglite järgi max kiirusega.
(13-10-2020, 12:35 PM)Peeter2 Kirjutas: Ja mind ennast sügavalt ei koti, kuidas tõmblejad minust mööda saavad või kas minu järgi koguneb saba või mitte.Vähemalt jäta see rumal jutt sajaga kihutavatest rekadest või metsakatest. Küllap näitab "korras" spidokas nii hästi, et kogu tagant tulev liiklus peab tihti kaheksakümne tuuris toppama. Muud juttu ei ole mõtet kommenteerida, sest sind ju ei koti taga põksuv veokate rivi nii, et päike ka enam läbi ei paista. Gunn on ju roolis, esimest võiks küll m tähega alustada.
Vahest isegi mõni buss või rekka jõuab järgi, tühjad metsakad kipuvad eriti kihutama. Spidokas on mul korras.
(13-10-2020, 22:08 PM)zazik Kirjutas: .... Selline suhtumine, et kui mina teen kõik õigesti, siis teised käigu põrgu on halva liikluskultuuri aluseks.100%. Mu pärast kihutagu igaüks kui kiiresti tahab, peaasi, et ei tehtaks ohtlikke manöövreid, nt pimedas kurvis möödasõite jms Võtan teepervele ja näitan suunda tagantulijale ...
(13-10-2020, 12:35 PM)Peeter2 Kirjutas: aaga jah, rahulik on sõita maanteel täpselt 90-ga. Möödasõite iseendal teha tuleb väga harva.
Ja mind ennast sügavalt ei koti, kuidas tõmblejad minust mööda saavad või kas minu järgi koguneb saba või mitte.
Vahest isegi mõni buss või rekka jõuab järgi, tühjad metsakad kipuvad eriti kihutama. Spidokas on mul korras.
(13-10-2020, 18:06 PM)Peeter2 Kirjutas:(13-10-2020, 16:08 PM)v6sa Kirjutas: Kus spidomeeter on taadeldud? Kas rehvirõhud kontrollid iga sõidu eel või ainult kord päevas?GPS-iga loomulikult kontrollitud. 86-87 reaalne kiirus. Ma isegi ei viitsi hakata vaidlema, reaalselt sabasid ka mu järgi ei teki. Oma probleem kui mõni torbik mööda ei suuda sõita.
(13-10-2020, 23:38 PM)Peeter2 Kirjutas: Ma sõidan spidoka järgi 90-ga. Spidokas näitab õigesti, ehk mitte oluliselt rohkem tegelikust. Kes on see, kes julgeb öelda, et ma midagi valesti teen?
Andke kontakt ja tulge öelge laivis kui nii kõvad mehed olete.
Just nimelt - teised kihutagu kui tahavad, oma mure. Ja mul ongi jumala pohh, ma ei ole kohustatud mitte ühtegi liigutust tegema lubatud kiiruse ületajate jaoks. Sõidan parema ääärejoone lähedal muuseas seast seal on tee siledam.
Peeglisse vaatan, ja saba taha ei teki, mõningad oinad tõmblejad ainult vahest kipuvad liiga lähedale tilpnema tulema. Eks nende vastu on ka rohtu.
(14-10-2020, 01:30 AM)linnuke Kirjutas: ei ole rekkamees ega bussijuht ,aga see 87 ,,91 km.h hakkab ikka imelikuks muutuma..kas lihtsalt igav ,või pole liiklusest midagi muud huvitavat pajatada.Mingil moel nõus,mingil moel mitte.Mõnes teises teemas raiutakse 5 lehekülge velgede jura,siin aga pole veel 2 lehekülge ja juba jorised.Teemasse rääkides,siis mulle ERITI meeldivad need ka kes vasakule keerajatest ei suuda paremalt ümberpõiget teha,vaid ootavad seisma jäädes,et eesolev vasakpöörde ära teevad ja siis alles lähevad otse..
(14-10-2020, 01:30 AM)linnuke Kirjutas: ei ole rekkamees ega bussijuht ,aga see 87 ,,91 km.h hakkab ikka imelikuks muutuma..kas lihtsalt igav ,või pole liiklusest midagi muud huvitavat pajatada.No siinsel arutelul on pisut sügavam põhjus momeelest. Arutelu tekitaja ütles täiesti selgelt välja, et temal on kõigist ülejäänud liiklejatest sügavalt pohlad. Mul on igatahes hea meel näha, et nii paljud üritavad talle selle seisukoha nõmedust selgitada.